Kulüpler Türkiye Şampiyonasına 5 sporcu ile katılıyoruz

Isparta'da 30 Kasım- 3 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Kulüpler Taekwondo  Şampiyonası'na Çerkezköy Güzel Spor  Kulübü 5 sporcu ile katılıyor.

Çerkezköy 27.11.2017 19:06:00 0
Kulüpler Türkiye Şampiyonasına 5 sporcu ile katılıyoruz

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Milli Antrenörü Bilal Güzel şampiyonaya hareket öncesi gazetemize yaptığı açıklamada başarılarına yeni başarılar eklemek için şampiyonada başarılı olacaklarını söyledi.

 

ŞAMPİYONAYA 5 SPORCU İLE KATILIYORUZ

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Bilal Güzel, “Isparta ilimizde 30 Kasım ve 3 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Kulüpler arası Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na büyük bayanlar kategorisinde şu sporcularımızla katılıyoruz. 67 kiloda Ceyda Cınbırt,57 kiloda Hilal Deniz, 46 kiloda Kübra Kepenek,53 kiloda Merve Kepenek,62 kiloda Meryem Akgün. Herhangi bir sakatlık ya da şansızlık yaşamaz isek inşallah böyle bir olay yaşamayız.  Çerkezköy Güzel Spor Kulübü olarak şampiyonaya katılacak sporcularımız çok iyi hazırlandılar ve başarılı olmak içinde hırs yaptılar. Sporcularımızın başarılı olacaklarına inanıyorum”dedi.

 

BAŞARIDAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK

 

Şampiyonada 46 kiloda mücadele edecek olan Milli Sporcu Kübra Kepenek de şunları söyledi; “Her şampiyonada olduğu gibi bu şampiyonada da ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyonada hedefimiz başarılı olmak ve başka da bir düşüncemiz yok. Şampiyonadaki maçların kolay olmayacağını biliyoruz. Zorlu rakiplerle karşılaşacağımızı da biliyoruz. Ancak biz bu zorlukların üstesinden gelmesini de bilen sporcular olduğumuzu bu şampiyonada da göstererek başarılarımıza bir yenisini daha eklemek için mücadele edeceğiz. Bizim halkımızdan tek isteğimiz bu şampiyonada da bizlerden dualarını eksik etmesinler” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10