ÇTSO meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 15.30'da Meclis Toplantı Salonu'nda Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı.

Çerkezköy 28.11.2017 21:00:00 0
ÇTSO meclisi toplandı

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda saat 15.30’de gerçekleştirilen toplantıya mazeretleri nedeniyle meclis üyeleri Özcan Doğu Kaya, Göksel Bozdağ, Mehmet Bilecen, Mehmet Çetin, Murat Seymen, Rasim Bilgen ve Şener Aru katılmadı. Saygı duruşunun yapılmasının ardından Ekim ayı gelir gider, bütçe izleme raporu ve mizanı okundu. Gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ihtiyaç duyulan fasıllar için aktarım yapılması maddesi görüşülürken, b u madde de oy birliği ile kabul edildi.

 

BOŞ OLAN KOMİSYON ÜYELİKLERİNE YENİ İSİMLER GETİRİLDİ

 

Dördüncü gündem maddesinde ise açık bulunan komisyon üyeliklerine görevlendirme yapılması görüşüldü. Dış ilişkiler, fuar, Arge proje komisyonuna önerilen Sebahattin Önel, Gürkan Kesim, Kadir Uz, Çevre Sağlık ve Eğitim Komisyonu üyeliğine de Şener Aru oybirliğiyle görevlendirildiler. Gündemin bir sonraki maddesinde ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptırdığı Sosyal Bilimler Lisesi’nin durumu hakkında Genel Sekreter Hakan Gel bilgilendirme yaptı. Gel konuşmasında “ Sosyal Bilimler Lisesi’nin geçici kabulü geçtiğimiz günlerde yapıldı. Oda olarak okulun kaba inşaatı için 2 milyon 38 bin sekiz kırk bir lira seksen kuruş harcama yapılmıştır” diye konuştu.

 

ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA YAPILDI

 

ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel’in bilgilendirmesinin ardından konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, “Sosyal Bilimler Lisesi yapılmasında arkadaşlarımız çok güzel ve özverili bir çalışma yaptılar. Allah onlardan razı olsun. Okul yeni eğitim yılına hazır olacak” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10