Bayan öğretmene sokak ortasında gasp girişimi

Çerkezköy'de bisikletli bir kişi İngilizce öğretmeni Bahtışen Yıldırım'ı evine metreler kala gasp etmek istedi. 

Çerkezköy 29.11.2017 19:31:00 0
Bayan öğretmene sokak ortasında gasp girişimi

Çantasını kurtarmak isterken gaspçı tarafından sürüklenen Taşkın, dizinden ve kolundan yaralanırken, emeline ulaşamayan gaspçı ise kayıplara karıştı.

 

GASPÇI EMELİNE ULAŞAMADI

 

Olay önceki gün Gazi Osman Paşa Mahallesi Göçmenler sokakta meydana geldi. Kapaklı’da bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan Bahtışen Yıldırım, servisten inerek yürüyerek evine gitmek istedi. Yıldırım, evine metreler kala arkadan bisiklet ile yaklaşan bir kişinin sarılarak çantasına uzandığını fark etti. Çantasını bırakmayan genç kadın gaspçı tarafından metrelerce sürüklendi. Dizlerinden ve kolundan yaralanan genç kadın her şeye rağmen çantasının sapını bırakmadı. Çantanın sapının kopmasıyla birlikte hedefine ulaşamayan zanlı paniğe kapılarak ara sokaklarda kayıplara karıştı. Neye uğradığını şaşıran Yıldırım’ın yardımına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kamera kayıtlarından kayıplara karışan gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı.

 

 “ÖNCE ŞAKA ZANNETTİM”

 

Her iki dizinden ve kolundan yaralanan Bahtışen Yıldırım olayı şöyle anlattı: “İş çıkışı okul servisinden inerek evime gitmeye çalışıyordum. Oturduğum apartmana yaklaştığım esnada, arkamdan birisinin omzumu sert şekilde asıldığını fark ettim, bende çantamı sıkıca sapından tuttum. İlk olarak şaka zannettim. Ama bu sırada bisikletli şahıs çantamın sapından çekmeye başladı. Bende yere düştüm. Yerde iken şahıs bisikletin üzerinde çantamı çekinci onun tuttuğu sap koptu ve çanta elimde kaldı. Bisikletli gaspçı ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla polisi aradım. İlk olarak tedavim için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne daha sonra ise polis merkezine giderek ifade verdim. Artık mahallemizin sokaklarında korku içinde yürümeye başladık. Evime birkaç adım kala gaspa uğradım. Kendimizi nerede güvende hissedeceğiz. Bugün benim başıma gelen yarın başkanının da başına gelebilir. Herkes çok dikkat etsin” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10