Korku gecesiyle farkındalık yarattılar

Bu yıl ikincisi Lidya Wedding Restaurant'ta düzenlenen sakatlar derneği yararına olan korku gecesi büyük ilgi gördü.

Tekirdağ 4.12.2017 20:41:00 0
Korku gecesiyle farkındalık yarattılar

Çerkezköy’de Çerkezköy Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık ve Yardımcı Süheyla Usta önderliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen, sakatlar derneği yararına olan korku gecesinde Çerkezköylü bayanlar bir farkındalığa imza attı. Düzenlenen korku gecesinde toplanan gelir ile akülü tekerlekli sandalye alınması amaçlandı.

 

KATILIMCILAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

 

Kapaklı Lidya Wedding Restaurant’ta düzenlenen gecede yemek programının ardından katılımcılar geceye uygun kıyafetlerle yapılan etkinliklerde gönüllerince eğlendi.  Gecede minik konser veren Sanatçı Salih Adıbüyük ise söylediği şarkılarla geceye damga vurdu.

 

‘’UNUTMAMALIYIZ Kİ HER SAĞLIKLI İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR’’

 

Program sonunda konuşan Çerkezköy Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık ve Yardımcı Süheyla Usta; ‘’Engellilerimiz için bir farkındalık yaratmayı amaçladığımız bu geceyi geleneksel hale getirmeyi istiyoruz. Engellilerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Unutmamalıyız ki her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bu geceye katılarak gelir sağlayan tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Gecede elde edilecek geliri özel insanlarımızın ihtiyaçları için kullanacağız. Kendilerine bir nebze de olsa moral verdiysek ne mutlu bize’’ sözlerine yer verdi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10