Ertan: Olay komplo ve provokasyondur

Malkara'da CHP'lilerin ilçe kongresi öncesi astığı CHP flamalarını yanına bir HDP flamasının asılıp, sosyal medyada paylaşılmasına CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan tepki gösterip, olayın

7.12.2017 19:52:00 0
Ertan: Olay komplo ve provokasyondur

“BİR BAĞLANTIMIZ YOKTUR”

 

CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, yaşananlar üzerine düzenlediği basın toplantısında partilerinin flamalarının yanına HDP flamalarının asılmasının bir provokasyon olduğunu söyledi. Ertan, "10 Aralık Pazar günü ilçe kongremizin bir demokrasi şöleni olması için elimizden gelen her şeyi yapmanın çabasındayız. Örgütümüz dimdik ayakta olup birlik ve beraberlik içerisinde, hiçbir sıkıntımız yok, hiçbir problemimiz yok. Bizler de sizler gibi sosyal medya hesaplarından CHP bayraklarımızın içine 1 adet hdp bayrağının karışmış olduğunu öğrendik. Bizler Malkara'da yaşayan insanlarız. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Bizlerin hiçbiri hdp ile hiçbir bağlantımız yoktur ve olamaz da. Şu andaki tek amacımız 10 Aralık Pazar günü yapacağımız ilçe kongremizi bir demokrasi şöleni içerisinde bitirmektir" dedi.

 

“OLAY ARAŞTIRILIYOR”

 

Kendilerine karşı bir komplo kurulduğunu söyleyen Ertan, " Olayı araştırıyoruz. Emniyet Müdürlüğü'ne de  bu konuyla ilgili gittiğimizde kameraların o açıyı görmediğini söylediler. Bizlerin tek amacı var. Nasıl Malkara ve Tekirdağ'da da iktidarsak, Türkiye'de de iktidar olmayı hedefliyoruz. Kesinlikle ne Malkara'da ne Tekirdağ'da partimizin HDP ile bir koalisyon yapması değil, yapmak bunu düşünmek bile aklımızın zerre kadar aklımızın hiçbir köşesinden geçmemektedir. Bunun kim veya kimler tarafından yapıldığı araştırılmaktadır. Bu şahıslar bulunulursa ve yakalanılırsa gereken adli mercilere suç duyurusu yapılacaktır" dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10