Zirvede Kapaklıspor yalnız kaldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 11.hafta karşılaşmaları pazar günü oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.

7.12.2017 19:53:00 0
Zirvede Kapaklıspor yalnız kaldı

Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor cezası nedeniyle Ereğli Sahası’nda karşı karşıya geldiği Muratlı Belediyespor’u iki golle geçerek liderliğini sürdürdü. Zirve takibini sürdüren Çerkezköy Doğanspor ise evinde Malkara 14 Kasımspor ile berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı.

 

KAPAKLISPOR İKİ GOLLE KAZANDI

 

Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor 11.hafta karşılaşmasında Muratlı Belediyespor’u Ereğli Sahası’nda konuk etti. Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmayınca ekipler soyunma odasına maçın başladığı skorlarla döndüler. İkinci yarıda gol için daha istekli olan Kapaklıspor arzuladığı gole karşılaşmanın 62.dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u öne geçirdi. Gol ile üzerindeki stresi atan Kapaklıspor daha açık oynamaya başlayan Muratlı Belediyespor karışsında ikinci golü bulmakta zorlanmadı. 64’üncü dakikada Gurur düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

DOĞANSPOR PUAN SAÇMAYI SÜRDÜYOR

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde karşı karşıya gelen Çerkezköy Doğanspor ile Malkara 14 Kasımspor sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldılar. Haftaya 21 puanla ikinci sırada giren Çerkezköy Doğanspor 16 puanla dördüncü sırada bulunan Malkara 14 Kasımspor’u konuk etti. Çerkezköy Doğanspor’da goller Şafak Törin ve Malkara savunmasının ters vuruşundan geldi. Bu sonuçla Doğanspor 22 puana, Malkara 14 Kasımspor ise 17 puana çıktı. Doğanspor bu puan kaybı ile Kapaklıspor’un dört puan gerisine düştü.

 

SARAY’DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Süper Amatör liginde sezona iddialı bir giriş yapan ancak haftalar ilerledikçe puan kayıpları yaşayan Saray Belediyespor’da puan tablosundaki düşüş de sürüyor. Ligin 11.hafta karşılaşmasında sahasında Çorlu Kültürspor’u konuk eden ev sahibi ekip karşılaşmadan da 3-2 mağlubiyet ile ayrıldı.

 

Kaliteli bir kadroya sahip olan ancak son haftalarda form düşüklüğü yaşayan yeşil beyazlılar son beş maçta sadece bir puan aldı. 13 puanda kalan Saray Belediyespor dokuzuncu sıraya kadar gerilirken,Çorlu Kültürspor ise puanını 19’a çıkartıp üçüncü sıraya çıktı.

 

EREĞLİSPOR YEDİ BİTİRDİ

 

Ligde orta sıralarda mücadele eden Marmaraereğlisi Belediyespor deplasmanda ligin puansız ekibi Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan konuk ekip arka arkaya bulduğu gollerle üstünlüğü yakalamasını bildi. Erken gollerle birlikte oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren konuk ekip Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaşmadan da 7-0 galip ayrıldı. Marmaraereğlisi Belediyepor puanını 18 yaparak beşinci sıraya çıkarken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise 10’uncu maçında da puanla tanışamadı.

 

SİTESPOR MAĞLUP

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 11.hafta karşılaşmasında Sağlamtaşspor Muratlı Sahası’nda Kapaklı Sitespor’u konuk etti. Saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Sağlamtaşspor 20’inci dakikada Esat Sezer’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Sağlamtaşspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde gol yollarında Kapaklı Sitespor etkili olamadı. Kısır geçen karşılaşmanın uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Esat kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

FARKLI MAĞLUP OLDU

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ergenegücü Ulaşspor evinde 1461 Karadenizspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan konuk ekip 1461 Karadenizspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan konuk ekip arka arkaya bulduğu gollerle rakibinin direncini kırdı. Kalan dakikalarda üstünlüğünü sürdüren 1461 Karadenizspor karşılaşmadan da 7-0 galip ayrılarak puanını 18 yapıp averajla dördüncü sıraya yükseldi. 7 puanda kalan Ergenegücü Ulaşpor ise ligdeki yedinci mağlubiyetini almış oldu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10