Haftanın maçı Çerkezköy'de

Bölgesel Amatör Ligde 12.hafta Pazar günü oynanacak olan birbirinden zorlu karşılaşmalarla tamamlanacak. Zirvenin en önemli karşılaşmasında temsilcimiz lider Altınova Belediyespor'u evinde konuk ederken, ikinc

8.12.2017 21:16:00 0
Haftanın maçı Çerkezköy

TEMSİLCİMİZ ALTINOVA’YI KONUK EDECEK

 

Bir önceki hafta Çıksalınspor deplasmanından mağlubiyet ile dönen temsilcimiz 1911Çerkezköyspor liderliği devrettiği rakibi Altınova Belediyespor’u evinde konuk edecek. Ligde temsilcimizin 22 puanı bulunurken, Altınova Belediyespor’un ise 24 puanı bulunuyor. Bir hafta önce liderliği kaybeden temsilcimiz 1911Çerkezköyspor rakibini mağlup ederek bir haftalık aranın ardından tekrar liderliğe yükselmeye çalışacak. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Hakan Tezcan, Erol Ernek, Eren Acar ve Özgür Sevinç hakem triosu yönetecek.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Hedeflerinin üç puan olduğunu kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Geçtiğimiz hafta kötü bir oyunun ardından Çıksalınspor’a mağlup olarak liderliği kaybettik. Bu hafta ise şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerimiz arasında yer alan Altınova Belediyespor’u konuk edeceğiz. Maçın hazırlıklarını tamamladık ve maç saatini beklemeye başladık. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya davet ediyoruz. Karşılaşmanın biletleri ise 5 TL’den satılacak” dedi.

 

SULTANGAZİSPOR EVİNDE

 

Ligde 22 puanla ikinci sırada yer alan Sultangazispor ise evinde 15 puanla altıncı sırada bulunan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Cebeci Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Okan Kayataş yönetirken, yardımcılıklarını ise Fettah Büyükyıldız, İsa Sütçü ve Halil Uysal yapacak. Son haftalarda yakaladığı yükselişte dördüncü sıraya çıkan Edirnespor haftayı bay geçerken, beşinci sıradaki Bigaspor ise 14 puanla yedinci sırada bulunan Gaziosmanpaşaspor’a konuk olacak.  Yıldıztabya Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlarken, zorlu karşılaşmayı Enver Aydın, Mahmut Uncu, Semih Kocaman ve Murat Emre Koçyiğit yönetecek.

 

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalova Kadıköyspor ile Çorluspor 1947 Yalova Atatürk Stadyumunda üç puan mücadelesi verecek. Zorlu karşılaşma da bütün maçlarda olduğu gibi aynı saatte başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Emre Korkmaz yönetirken, yardımcılıklarını Hicri Yıldırım, Emrah Gülhan, Zeki Erdem Şen yapacak.

 

Ligde beş puanla son sırada bulunan Lüleburgazspor ise orta sıralarda yer alan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u konuk edecek. Lüleburgazspor için büyük önem taşıyan karşılaşma 8 Kasım Stadyumunda saat 14.00’de oynanacak. Karşılaşmayı ise Oğuzhan Arslan, Erdi Öz, Sinem Çetin, Fatih Kabakkaya yönetecek. 10 puanla 11’inci sırada yer alan Yeni Çanspor lideri mağlup ederek büyük moral bulan Çıksalınspor’u konuk edecek. Burak Şahin, Erdinç Tufan, Arzu Görgün ve Levent Gümüşdere’nin yöneteceği karşılaşma Çan İbrahim Bodur Stadyumunda Pazar günü oynanacak ve saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10