CHP Gençlik Kollarında Avcılar güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının tek listeyle gidilen olağan kongresinde mevcut başkan Uğurcan Avcılar güven tazeledi.

Çerkezköy 10.12.2017 21:32:00 0
CHP Gençlik Kollarında Avcılar güven tazeledi

İLÇE TEŞKİLATINDA GERÇEKLEŞTİ

 

Cumartesi günü saat 09.00-12.00 saatleri arasında ilçe teşkilatında gerçekleştirilen kongre saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Divan heyetinin seçilmesinin ardından faaliyet raporu okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Gerçekleştirilen kongreye CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile partililer katıldı.

 

331 OYLA TEKRAR BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Dilek ve temennilerin ardından seçime gidilirken, seçimlere mevcut başkan Uğurcan Avcılar’ın beyaz listesi ile gidildi. 595 üyenin bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatında toplam 331 üye sandık başına gitti. Kullanılan oyların tamamını alan mevcut başkan Uğurcan Avcılar güven tazeledi.

 

“ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIZ”

 

Kongre sonunda teşekkür konuşması gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar “ Tüm genç yoldaşlarımıza seçime yoğun katılım gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Çerkezköy için daha söyleyecek sözümüz, yapacağımız işlerimiz var sloganıyla çıktığımız bu yolda Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını Çerkezköy’de dalgalandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Uğurcan Avcılar başkanlığındaki yeni yönetimde Okan Ermeğan, Emre Büyük, Çetin Akyıldız, Mustafa Sever, Yalçın Çakır, Ulaş Polat, Olgun Aydemir, Buse Özer, Buse Çiftçi, Gamze Akkurt, Elif Buzkuş, Aslı Şahinkaya, Sinan Sağlam, Fırat Akdemir yer aldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10