Kapaklıspor şampiyonluğa koşuyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapan Kapaklıspor hafta sonunda konuk olduğu Malkara 14 Kasımspor'u 3-0 mağlup ederek puan farkını açtı.

11.12.2017 20:01:00 0
Kapaklıspor şampiyonluğa koşuyor

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Hayrabolu Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor; Serhat, Tolga, Çağatay, Aygun, Sacko, Nail,  Berkay, Mertcan, Mustafa, Tezcan ve Şaban kadrosu ile çıktı. İlk dakikalarda itibaren maça etkili başlayan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Berkay düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Malkara 14 Kasımspor karşılaşmanın 28’inci dakikasında kırmızı kart görerek on kişi kaldı. Rakibinin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendiren Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

29 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor rakip kalede ikinci gol için yüklendi. 54’üncü dakikada sahneye çıkan Nail sert ve düzgün bir vuruş gerçekleştirerek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında Malkara 14 Kasımspor’dan bir oyuncu daha kırmızı kart görerek dokuz kişi kalırken, kalan dakikalarda Kapaklıspor çok rahat bir oyun sergiledi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Tezcan’ın ayağından bulduğu golle maçı 3-0 kazandı.  Ligin 12. Haftasına bir maç eksiğiyle 26 puanla lider giren Kapaklıspor, bu skorla puanını 29’a yükseltti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10