Günay: Önemli bir değeri kaybettik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın vefatına ilişkin bir taziye mesajı yayınladı.

Bölgede Gündem 11.12.2017 20:01:00 0
Günay: Önemli bir değeri kaybettik

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Çağlar’ın vefatından çok derin üzüntü duyduğunu ifade etti.

 

“ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

 

Günay, “Camiamız ve iş dünyası çok önemli bir değerini yitirmiştir. Acımız büyük, üzüntümüz çok; değerli büyüğüm İbrahim Çağlar’ın oda ve borsa camiasına hizmetleri kadar bir iş adamı olarak ekonomik hayata katkıları da hiçbir zaman unutulmayacaktır. ”dedi.Ülkenin ve iş dünyasının önemli bir evladını genç yaşta kaybettiğini ifade eden Günay “ Değerli büyüğüm, çalışma arkadaşım İbrahim Çağlar’ın genç yaşta aramızdan ayrılması hepimiz için büyük bir kayıptır. Kendisi hem camiamız hem de Türk iş dünyası tarafından saygıyla anılacak ve unutulmayacaktır. Allah rahmet eylesin. Rabbim taksiratını affetsin, mekânı cennet olsun. Ailesinin ve Türk iş dünyamızın başı sağ olsun.” Dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10