Fahri üye olan Abban, kalpak taktı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı makamında ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyeleri, Kaymakam Abban'a 'Fahri Üyelik' belgesi

Çerkezköy 14.12.2017 21:00:00 0
Fahri üye olan Abban, kalpak taktı

ABBAN’I ZİYARET ETTİLER

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, dernek üyeleriyle birlikte dün Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşma gerçekleştiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise, “Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Çerkezköy’ e geldiğiniz günden bu yana her zaman yanımızda oldunuz. Desteklerinizi bizlerden esirgemediniz. Tüm Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve aileleri adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten ötürü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’a ve gazilere teşekkür eden Kaymakam Abban “  Bugün bu makamda bulunuyorsak aziz Şehitlerimiz ve siz kahraman Gazilerimiz sayesindedir. Tüm aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi minnet, şükran ve saygı ile anıyoruz” dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10