TSÜF'ten Rektör Şimşek'e nezaket ziyareti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hürmüz Koç, TÜSF adına Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e makamına ziyarette bulundu.

Tekirdağ 14.12.2017 21:01:00 0
TSÜF

‘’TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ’’

 

Namık Kemal Üniversitesi olarak Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig Futbol ve 2. Lig Basketbol Müsabakaları gibi iki önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversiteyi yalnızca eğitim kurumu olarak değerlendirmek yanlış olur. Üniversite olarak öğrencilerimizin bilimsel, kültürel ve sportif alanlarda yeteneklerini ortaya koyabilecekleri alanlar oluşturmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile işbirliği yaparak spor müsabakalarının üniversitemizde gerçekleştirilmesinin öğrencilerimize ve şehrimize katkı sağladığını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

 

PLAKET TAKDİMİNDE BULUNULDU

 

Doç. Dr. Hürmüz Koç, TÜSF adına Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin iki önemli sportif organizasyona sunduğu destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti. Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu ile  müsabakalara katılan takımların antrenörleri ve yöneticilerinin bulunduğu ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı. 

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10