Din hizmetleri için anlamlı bağış

Çerkezköy İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Diyanet Vakfına Çerkezköy'lü ismini açıklamak istemeyen bir hayırsever  tarafından  276 metrekarelik 2 katlı dükkan bağışladıÄ

Çerkezköy 14.12.2017 21:12:00 0
Din hizmetleri için anlamlı bağış

BAĞIŞLANAN DÜKKANIN TAPU DEVRİ YAPILDI 

 

Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı dün saat 16.00’da müftülük binasında konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, Çerkezköylü bir hayırseverin  Mevlana Ortaokulu’nun karşısında 351 ada 46 no’lu parselde bulunan bodrum ve zemin kattan oluşan toplam 276 metrekarelik dükkanını  şartsız olarak din hizmetlerinde kullanılmak üzere Diyanet Vakfı’na bağışladığını belirttiler. Müftü Bardakçı “ Bağışı  Türkiye Diyanet vakfı genel merkezimizin  onayını aldıktan sonra bağışı kabul ettik ve tabu devride vakfımıza  yapıldı. Hayırsever vatandaşımız dükkanı şartsız olarak bağışlandı. İster satın geliri din hizmetlerinde kullanın ister Kur’an Kursu yapın isterseniz  kiraya verin ifadelerini kullandı” diye konuştu.

 

“VAKIF ÇALIŞMALARIMIZ MEVZUATA UYGUN ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR”

 

Bardakçı “ Çalışmalarımızı yasıl ve mevzuata uygun şekilde yürütüyoruz. Mümkün mertebe  Vakıf yönetimimizle devalı  istişare ediyoruz. Vakıf yönetimimizde Fevzipaşa Camii İmam Hatibi İsmail Bütün ile birlikte  ilçemiz iş adamlarından emlakçı Bayram Keleş, esnaf Ali Koçer, esnaf Tevfik Orhan, Ziraat mühendisi Ahmet Aktan ve Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Rasul Acar yer alıyor” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10