TMS'ye destekler devam ediyor

Türk Metal Sendikası ile MESS arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanmasının ardından sendikaya siyasiler, STK'lardan destek ziyaretleri devam ediyor.

Çerkezköy 15.12.2017 21:34:00 0
TMS

Önceki günde Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Vize Çakıllı Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram,Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder destek ziyaretinde bulundular.

 

“TÜRK METAL’İN YANINDAYIZ”

 

Ziyarette bulunan Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram ve Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder ziyarette yaptıkları konuşmada Türk Metal Sendikası ve çalışanlarının yanında olduklarını ve toplu iş sözleşmesi görüşmesinin kısa zamanda masaya oturarak çözümlenmesini görüşünde olduklarını ifade ettiler.

 

“BİZİ SOKAĞA ÇIKARMADAN MASADA ANLAŞALIM”

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ta  konuşmasına destek ziyaretinde bulunanlara destekleri için ederek başladı.Koçak, “Biz her zaman masada anlaşmadan yanayız.Anlaşana kadarda başlattığımız uyarı eylemlerimiz devam edecek.Biz kimsenin zarar görmesini istemiyoruz. Bu güne kadar her kriz döneminde bizler fedakarlık yaptık. Şimdi fedakarlık yapma sırası işverende.Biz onlardan hakkımız olanı istiyoruz.Biz artık insanca yaşamak için ücret talebinde bulunduk.Bizi sokağa çıkarmasınlar sokağa çıktığımızda geri dönüş zor olacak.biz masada anlaşma taraftarıyız.İnşallah işveren yanlışından kısa sürede döner ve masada anlaşma sağlarız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10