Macit: Bu işler para ile değil, imanla başlar

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Yörük, Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit ve partililer Çerkezköy Haber Gazetesi imtiyaz sahibi ve gazeteci Şaban Kardeş'e yeni yerine taşınmalarından

Çerkezköy 15.12.2017 21:40:00 0
Macit: Bu işler para ile değil, imanla başlar

Ziyarette konuşan BBP İlçe Başkanı Yörük, termik santral konusunda bakış açılarının aynı olduğunu kaydetti.  Çerkezköy siyasetinde kendilerinin çocuklarının süt paralarıyla varlıklarını devam ettireceklerini kaydeden Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit “Bu işler parayla değil, iman, inanç ve ihlasla başlar” diye konuştu.

 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yörük, Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fevzipaşa Caddesi No:89’daki yeni tesisine taşınan Çerkezköy Haber Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yörük”  Tarafsız, ilkeli yayın hayatınızda başarılarınızın devam etmesini diliyoruz. Alperen Ocakları’nda İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken,  İlçe Başkanı Hasan Aydın’ın görevi bırakması üzerine yönetim kurulu tarafından ilçe başkanlığına getirildim. Davaya inanan arkadaşlarımızı da aramıza katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“TERMİK SANTRALE KARŞIYIZ”

 

Parti olarak uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Yörük Gençlerimizin spora yönlendirilmelerini önemsiyoruz. Emniyet güçlerine de uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli görevler düşüyor” diye konuştu. Kapaklı ve Çerkezköy arasında yapılması planlanan ve bir çok vatandaşın tepki ile karşıladığı termik santral konusunda da konuşan Yörük “ Termik santral konusunda bakış açımız aynı. Bu bölgeye termik santral yapılmasına karşıyız. Termik santral ile ilgili araştırma yapıyoruz. Ne kadar son sistem getirilirse getirilsin, çevreyi ve insanı etkileyecek” diye konuştu. Yörük, konuşmasının sonunda ise Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun katillerinin en kısa zamanda bulunmasını ve yargılanması gerektiğini kaydetti.

 

“SİYASETTE SONUNA KADAR VARIZ”

 

Ziyarette konuşan Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit “ Diğer partiler gibi fabrikatörler, para sahipleri ile siyaset yapan bir oluşum değiliz. Çocuklarımızın süt paraları ile varlığımızı devam ettiren bir oluşumuz. Çerkezköy siyasetinde de bizler çocuklarımızın süt paralarıyla varlığımızı devam ettireceğiz. Bu işler parayla değil, iman, inanç ve ihlasla başlar. Siyasette sonuna kadar varız” dedi.

 

“YAŞAM VE SAĞLIK MESELESİDİR”

 

Ziyaretten ötürü Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yörük, Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden gazeteci Şaban Kardeş “Büyük Birlik Partisi hem Türkiye’de hem de Çerkezköy’de olması gereken bir harekettir. Partinin Türk siyasetinde yeri bellidir ve sizin de yolunuz açık olsun. Termik santral konusu ise siyasi bir mesele değil, sağlık ve yaşam meselesidir” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10