Kapaklıspor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligin ilk devresinin son karşılaşmasında lider Kapaklıpor evinde konuk ettiği Çerkezköy Doğanspor'u son dakikalarda kaydettiği golle 1-0 mağlup etmesini bildi. Kapaklıspor elde ett

17.12.2017 18:36:00 0
Kapaklıspor tek golle güldü

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya  ev sahibi ekip Kapaklıspor Serhad, Tolga, Çağatay, Sacko, Nail, Berkay, Gurur , Mertcan, Tezcan ve Şaban ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Çerkezköy Doğanspor ise İlyas Burak, Hilmican, Haluk, Melih, Mesut, Tuna, Gençağa, Oğuz, İlker, Fırat ve Şafak ilk onbiri ile çıktı. Soğuk ve yağmurlu bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren Kapaklıspor taraftarının desteği ile organize ataklar geliştirirken, konuk ekip Çerkezköy Doğanspor ise ileride Şafak ve İlker ile gol aradı. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımda geliştirdiği ataklardan istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka pozisyon çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

DOĞANSPOR YÜKLENDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde rüzgarı arkasına alan Çerkezköy Doğanspor özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın 54’üncü dakikasında gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Hilmican’ın vuruşu direği sıyırdı. İkinci devrenin ilk onbeş dakikasında konuk ekip Çerkezköy Doğanspor cesur bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 62’inci dakikasında Kapaklıspor önemli bir pozisyon yakaladı. Sol kanattan yapılan ortada Şaban’ın aşırttığı topu Doğanspor savunması uzaklaştıramadı. Dönen topta Gökhan’ın  vuruşunu defans oyuncusu Melih çizgiden çıkarttı. Çerkezköy Doğanspor’un gol için yüklendiği dakikalarda Kapaklıspor 65’inci dakikada önemli bir kontra atak yakaladı. Berkay orta alandan seri çalımlarla rakiplerini çalımladı. Öne çıkan kaleci İlyas’ı da geçen Berkay aşırtma vuruş gerçekleştirdi. Berkay’ın vuruşu direği sıyırarak auta çıktı.

 

GALİBİYET GOLÜ 86’DA GELDİ

 

Karşılaşmanın 78’inci dakikasında bir pozisyondan dolayı iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı. Bu arbedede karşılaşmanın hakemi Çerkezköy Doğanspor’dan Gençağa ve Kapaklıspor’dan Çağatay’a kırmızı kart gösterdi. Karşılaşmanın son 10 dakikasını iki ekipte bir kişi oynadı. Kalan dakikalarda taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 86’ıncı dakikasında ulaştı. Sağ kanattan Berkay ile gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topu iyi takip eden Şaban yerden düzgün bir gerçekleştirerek Kapaklıspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte Kapaklıspor oyuncuları büyük sevinç yaşarken, Çerkezköy Doğanspor oyuncuları yıkıldı.

 

32 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın son dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmada önde olan Kapaklıspor kontrollü bir oyun ortaya koyarken, beraberlik için yüklenen Çerkezköy Doğanspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 7 dakikalık uzatma devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor elde ettiği galibiyetle puanını 32’e çıkartırken, Çerkezköy Doğanspor ise 22 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10