Çerkezköylülerden imza gününe yoğun ilgi

Down sendromlu İnci'nin hikayesini önce blok yazılarında paylaşan daha sonra kitap haline getiren annesi Süreyya Ülkü Güler "Cennetin Bir İnci Günü" isimli kitaplarını Çerkezköy'de

Çerkezköy 17.12.2017 18:56:00 0
Çerkezköylülerden imza gününe yoğun ilgi

Çerkezköy’de matematik öğretmenliği yapan Süreyya Ülkü Güler’in Down Sendromlu kızı İnci’nin hikayesini anlatan “Cennetin Bir İnci Günü” isimli kitabı için Çerkezköy Belediyesi hizmet binasında Cumartesi günü imza günü düzenlendi.

 

BELEDİYE OKUYUCULARA 500 KİTAP HEDİYE ETTİ

 

Down Sendromlu kızı İnci’nin hikayesini  önce blok yazılarında paylaşan annesi Süreyya Ülkü Güler, daha sonra kızının hikayesini kitaplaştırdı. Çerkezköy Belediyesi halk masalarının bulunduğu bölümde cumartesi günü saat 14.30’da düzenlenen imza gününde Yazar Süreyya Ülkü Güler, kitaplarını imzaladı. Çerkezköy Belediyesi tarafından temin edilen 500 adet kitap da okuyuculara hediye edildi.

 

YAZAR SÜREYYA ÜLKÜ GÜLER’E KALEM HEDİYE EDİLDİ

 

İmza gününe yoğun ilgi gösteren Çerkezköylüler kitap imzalayabilmek için uzun sıralar oluşturdu. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve engelli vatandaşlar da imza gününe katıldı. İmza gününün sonunda Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin tarafından yazar Süreyya Ülkü Güler’e kalem hediye edildi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10