''Ahududu'' yeniden Çerkezköylülerle buluşacak

Geçtiğimiz aylarda talihsiz bir kaza sonucu ertelenen Joseph Kesselring'in "Arsenic and Old Lace" adlı eseri, 'Ahududu' adıyla sahnelenen tiyatro oyunu yeniden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konfera

Çerkezköy 17.12.2017 18:58:00 0

Geçen ekim ayında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kültürel faaliyetler kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda ücretsiz olarak düzenlenen ‘Ahududu’  tiyatrosu Adnan karakterini canlandıran Tiyatro Sanatçısı Cem Güler’in talihsiz bir kaza yaşaması sonucu ileri bir tarihe ertelenmişti.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

   Ünlü tiyatro ustaları Melek Baykal ve Suna Keskin’in rol aldığı tiyatro oyununun 20 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda yeniden Çerkezköylü tiyatro severler ile buluşacağını kaydeden Belediye başkanımız Vahap Akay, “18 Ekim’de Çerkezköy’de sahnelenen tiyatro oyunu talihsiz bir kaza nedeni ile yarım kalmıştı. Çarşamba günü yeniden sahnelenecek olan iki perdelik komedi oyunumuza tüm halkımız davetlidir. Belediyenin önünden saat 19:00'da araç kaldırılacaktır.” dedi.

 

‘’USTA TİYATROCU NEDİM SABAN TARAFINDAN YENİDEN DERLENEREK SEYİRCİYLE BULUŞUYOR’’

 

Dünyada en çok sahnelenen oyunlardan olan Joseph Kesselring’in “Arsenic and Old Lace” adlı eseri, ‘Ahududu’ adıyla Usta Tiyatrocu Nedim Saban tarafından yeniden derlenerek seyirciyle buluşuyor. Oyun çevresindeki herkese iyilik yapmakla tanınan halaların kimsenin bilmediği kutsal görevini mizahi bir dille anlatıyor.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10