30 öğrenciyi sevindirdiler

Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği işbirliğiyle ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Dernek başkanları bundan böylede yardÄ

Çerkezköy 18.12.2017 23:22:00 0
30 öğrenciyi sevindirdiler

30 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNDUK

 

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay konu ile ilgili şu açıklamada bulundu. Akay, “Bir süre önce Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneğini ziyaretimiz sırasında mahallelerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmak istediğimizi belirttik. Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Dernek Başkanı Okan Sevgi kardeşimizde bu konuda işbirliği ile birlikte gerçekleştirelim dedi ve bu konuda işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi 30 öğrencimize kırtasiye yardımında bulundu. Bundan böyle de iki dernek işbirliğimizi sürdürerek ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına yardımlarımız olacak.”dedi.

 

İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK

 

Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Okan Sevgi de, “Çerkezköy’e Gönülverenler Derneğimizle ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için yaptığımız işbirliğimiz bundan böylede bir başka organizasyonlarda devam ettirme taraftarıyız ve bu tür işbirliğimiz sürecek. Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını iki dernek olarak işbirliği çerçevesinde karşılamış olmaktan memnunluk duyuyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10