O genç illete yenik düştü

Uyuşturucu illeti can almaya devam ediyor. Ağustos ayında uyuşturucunun etkisiyle araç kullanırken Çerkezköy'de boş arazide ağaca çarpan ve şüpheli hareketleri nedeniyle arabanın torpidosunda yapılan ar

Kapaklı 18.12.2017 23:32:00 0
O genç illete yenik düştü

EŞİ BANYODA BULDU

 

Uyuşturucu madde bağımlılığı her gün farklı farklı şehirlerde varlığını hissettiriyor. Ülkenin dört bir yanında genç nesli tuzaklarına düşüren zehir tacirleri, can yakmayı ve can almayı sürdürüyor. Kapaklı Cumhuriyet Mahallesinde uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen 27 yaşındaki iki çocuk babası Veysel Bilginalın önceki akşam yaşamını yitirdi. İddiaya göre uyuşturucu madde kullanan 27 yaşındaki Veysel Bilgialın eşi tarafından banyoda hareketsiz halde bulundu.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Çağrılan ambulansla Kapaklı Devlet Hastanesine kaldırılan Bilgialın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Veysel Bilgialın’ın cesedi, hastane morgunda nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve polisin incelemesi ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Evli ve iki çocuk babası 27 yaşındaki Veysel Bilgialın’ın yakınları sinir krizi geçirirken, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

AĞUSTOS AYINDA AĞACA ÇARPMIŞTI

 

Veysel Bilgialın Ağustos ayında Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi kümeevler mevkiinden seyir halinde ilerleyen 59 UJ 938 plakalı araç ile ağaca çarpmış, şüpheli hareketleri nedeniyle arabanın torpidosunda yapılan aramada üç adet içime hazır uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Arama sonrası uyuşturucu maddeler ile yakalanan genç yarı baygın halde emniyet güçlerine işlem yapmamaları konusunda dakikalarca yalvarmış, polis ekipleri Bilgialın’a ders niteliğinde “ Bana neden yalvarıyorsun. Bunun babalığı olmaz. Sen bu işi yaparken ilk önce kendinden sonra çocuklarından utanacaksın” cevabını vermişti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10