Optimed'ten HABER'e hayırlı olsun ziyareti

Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Kurumsal Pazarlama sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş ile birlikte gazetemizin Barbaros Caddesi No:89 'daki yeni yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 19.12.2017 22:21:00 0
Optimed

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyarette konuşan Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan” Gazeteniz gördüğüm kadarıyla yeni yeriniz çok ferah. Çalışanları motive edecek türden mükemmel bir yer. Yeni yerinizin hayırlı olmasını diliyor, başarılı yayın hayatınızda daha başarılı olmanızı temenni ediyoruz. Basın olarak gerçekten zor bir görev yapıyorsunuz. Kentimizin ve bölgemizin gelişimine katkı veriyorsunuz. Sizleri  bu özverili çalışmalarınızdan dolayı her zaman takdir ediyoruz” diye konuştu.

 

“ÇALIŞMALARIMIZDA GELİŞEN TEKNOLOJİDEN YARARLANIYORUZ”

 

Çalışkan’ın ardından konuşan gazeteci Şaban Kardeş, ziyaret için Çalışkan ve beraberindeki kurumsal pazarlama sorumlularına teşekkür etti. Kardeş “Gelişen teknolojiye ayak uyduruyoruz ve teknolojinin nimetlerinden de yararlanmaya özen gösteriyoruz. Kısa sürede de google üzerinden yayın yapmayı hedefliyoruz ve bu şekilde yapacağımız canlı yayın ile çok daha büyük kitlelere ulaşacağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10