"TEKSİF'in her zaman yanındayız"

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yörük,  Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün Teksif Sendikası Çerkezköy Şube

Çerkezköy 19.12.2017 22:22:00 0

“ALIN TERİNİN HAKKI VERİLMELİ”

 

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yörük ziyarette “Teksif sendikası ülkemizin önemli bir işçi örgütü ve bu güne kadar yetkili olduğu işyerlerinde üyelerini mağdur etmeyen sendikalarımızdan biridir. Sizlerin örgütlenme çalışması yaptığınız işyerlerinde işverenin sendikalı oldukları gerekçesiyle çalışanı işten çıkarmasını hoş karşılamıyoruz. Sendikalı olmak  her işyerinde çalışanın yasal hakkıdır. Çalışanın sendikal hakkı engellenmemeli ve alın terinin hakkının verilmeli. Temennimiz örgütlenme çalışması sürdürdüğünüz işyerlerinde başarılı olmanızdır. BBP olarak bizler sizlerin yanınızdayız” dedi.

 

“DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan’da, “Ziyaretini için teşekkür ediyoruz. Bizlerin yanında olmanızı belirtmeniz bizlere güç ve cesaret veriyor. Nedense bazı iş kollarında işveren çalışanının sendikalı olmasını istemiyor ve işçi kardeşlerimizi sendikalı oldukları için işten çıkarıyor. Aslında sendikalı olan işyerleri hem daha disiplinli hem de daha kaliteli üretim yapıyor. Teksif Sendikası olarak örgütlenme çalışması sürdürdüğümüz işyerlerinde kısa sürede başarıya ulaşacağız.bu konuda mücadelemiz devam ediyor” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10