Başkan Mandalı halkla buluşuyor

3 dönem belediye başkanlığı yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı her ayın son Cuma günü saat 14.00-16.00 arası halkla buluşacak.

Kapaklı 19.12.2017 22:30:00 0
Başkan Mandalı halkla buluşuyor

Yaklaşan seçim döneminde Başkan Mandalı ayrıca yaptıkları çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgiler verecek.

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı vatandaşların istek ve önerilerini dinlemek sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Meclis Salonu'nda her ayın son Cuma günü saat 14:00 -16:00 arası Halk Günü olarak belirledi. Böylece vatandaşlar istek ve önerilerini ilk ağızdan belediye müdürlüklerine iletebilecek. Başkan Mandalı ayrıca yaklaşan seçim öncesi yürütülen projeler hakkında da halka bilgiler verecek.

 

İLKİ 29 ARALIK CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

3 dönem boyunca ilk defa halkla buluşma toplantısı düzenleyen Başkan İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi Halk Günü toplantılarının ilki 29 Aralık 2017 cuma günü saat 14.00-16.00 arası belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirileceğini belirtti.

 

‘’‘HALK GÜNÜ' UYGULAMASIYLA AMACIMIZ HEMŞERİLERİMİZLE DAHA SAĞLIKLI ZAMAN GEÇİREBİLMEK’’

 

Kapaklı'da vatandaşlar ile dertleşme imkânı bulacaklarını, bu uygulamaya devam edeceklerini ve çözüm noktasında kendilerine büyük katkıları olacağını belirten Başkan Mandalı: " Göreve geldiğimizden beri kapılarımız sonuna kadar her zaman halkımıza açık oldu. Şimdi de öyle olacak. ‘Halk Günü' uygulamasıyla amacımız hemşerilerimizle daha sağlıklı zaman geçirebilmek. Halk ile belediye arasında var olan bağın daha da güçlenmesini istiyoruz. Şeffaf, katılımcı, demokratik bir belediyecilik böyle bir uygulamayı gerektiriyor. Halkın yöneticilerine ulaşmasında bürokratik engelleri artıran değil, bu engelleri en aza indiren bir belediyecilik anlayışını tüm çalışmalarımıza egemen kılmaya devam ediyoruz. Halkı sorunların çözüm süreçlerine dâhil etmek, her şeyden önce vatandaşların size ulaşabilirliliğiyle mümkündür. " dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10