Öğrencilere çalışma yaşamı ve sendikacılığı anlattı

Namık Kemal Ünversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Topluluğu'nun davetlisi olarak önceki gün NKÜ konferans salonunda düzenlenen panele TİSK Tekirdağ Temsilcisi B/S/H Ev Aletleri San. A.?

Tekirdağ 20.12.2017 20:22:00 0
Öğrencilere çalışma yaşamı ve sendikacılığı anlattı

‘’SENDİKALARIN ÖENMLİ BİR YERİ VAR’’

 

Koçak, günümüzde sendikaların önemli bir yeri olduğunu ve işyerlerinde çalışan tüm emekçilerin sendikalı olmalarının yasal hakları olduğunu ancak bazı işverenlerin işyerlerine sendikaların girmesine zorluk çıkardıklarını kaydetti. Sendikaya üye olan işçilerin fabrikalar tarafından işten çıkarıldığını kaydeden Koçak,  bu duruma son verilmesi gerektiğini ve sendikalı olacak çalışanların sendikalı olma hakkını kimsenin elinden alamayacağı yönünde de bir yasa çıkarılmasının gerektiğini ifade etti. Semirde Faruk Kapu da çalışma yaşamından kesitler sunarak bilgilendirmede bulundu.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Panel sonunda Murat Koçak ve Faruk Kapu panele davetlerinden dolayı NKÜ Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Topluluğu hocalarına teşekkür etti. Ardından Koçak sendikanın amblemini ve plaketi NKÜ Çalışma ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Topluluğu hocalarına takdim etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10