Atatürk Caddesi'nde kasisli önlem

Çerkezköy'de tek yön uygulamasının ardından genişletme çalışması yapılan Atatürk Caddesi'nde hızlı araç kullanan sürücüler için hız kesici kasisler konuldu.

Çerkezköy 20.12.2017 20:25:00 0
Atatürk Caddesi

Belediye, tüm uyarılara rağmen hız yapan bazı sürücülerin herhangi bir kazaya neden olmaması için biri Atatürk İlkokulu önünde olmak üzere 3 farklı noktaya hız kesici kasis koydu. 

 

Çerkezköy Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Caddesi’nde dün başlanan kasis çalışmalarının bugün bitirileceği belirtildi. Öte yandan kasis çalışmaları devam ederken ıhlamur ağaçlarını dikme çalışmaları yapılıyor. Çerkezköy Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Caddesi’nin Altıyol Kavşağı ile belediye meydanı arasında kalan bölümde araç sürücülerinin hız yapmamaları, araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşürmemeleri amacı ile hız kesici kasis yapımına dün başladı.

 

TRAFİK AKSAMADAN TAMAMLANACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Yol Sirkülasyonu Projesi kapsamında Atatürk Caddesi’nin tek yöne dönüşmesi ve orta refüjünAltıyol Kavşağı’ndan Belediye Meydanı’na kadar kaldırılmasının ardından Atatürk Caddesi’ne hız kesici kasisler yapılıyor. Dün başlanan çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından trafiği aksatmadan bugün tamamlanacağını bildirildi.

 

ATATÜRK CADDESİ GÜZELLEŞECEK

 

Atatürk Caddesi’nde bir yandan aksi çalışmalarının sürdüğünü diğer yandan ise yaya kaldırımlarına her iki yakasına ıhlamur ağaçları dikiminin sürdüğünü belirten ekipler , ıhlamur ağaçları kaldırımlara ayrı bir renk ve hava katacağını ve  gerek görselliği, gerekse kokusu ile Atatürk Caddesi’nin daha da güzelleşeceğini ifade etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10