Çerkezköy'lü fenomen 'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu

Çerkezköy'den ATV'de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" adlı yarışmaya katılan Hanife Güneş, doğal ve samimi davranışlarıyla izleyenleri hem ağlattı hem güldürdü.

Çerkezköy 21.12.2017 11:51:00 0
Çerkezköy

Tüm joker haklarını kullanarak 8’inci soruyu doğru cevaplayan Güneş, kazandığı parayla umreye gitmek istediğini belirtti.

 

30 BİN TL KAZANDI

 

Programdan çok muhabbet etmeye gelen Hanife Güneş, anılarıyla ve sempatik anlatımıyla izleyicilerden tam not aldı. Sosyal medya da oldukça konuşulan Hanife Güneş programın tarihine geçen isimlerden birisi oldu. Eşi devlet memuru olan ve Çerkezköy’de yaşayan Hanife Güneş, tüm joker haklarını kullanarak 8’inci soruyu doğru cevaplayan Güneş, 30 bin liranın sahibi oldu.

 

UMREYE GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ

 

Yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım’ı sevdiği için yarışmaya katıldığını ifade eden Güneş, parası olmadığı için yarışmaya arkadaşından aldığı emanet gözlükle katıldığını belirtti. Kendi gözlükleriyle yakını görmekte güçlük çeken Güneş, kazandığı parayla eşini yemeğe götüreceğini ve Umreye gideceğini söyledi. Hanife Güneş, 2017 yılının Ocak ayında resmen kapatılan video paylaşım uygulaması Vine'da 470 bin aboneye sahipti. Oğlu ile eğlenceli videolar çeken Hanife Güneş'in videoları büyük beğeni alıyordu. Ayrıca Güneş’in İnsgtram’da 11 bine yakın takipçisi bulunuyor.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10