Saray doğalgaza kavuştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi tarafından ortak yürütülen ilk adımı 31 mayıs 2016 tarihinde atılan doğalgaz çalışmalarında sona gelinerek Saray'da doğalgaz kullanımı ba

Saray 22.12.2017 20:25:00 0
Saray doğalgaza kavuştu

2018 YILINDA DA 4 BİN HANE DAHA DOĞALGAZ KULLANIMINA BAŞLAYACAK

 

Yapılan açıklamaya göre 2017 yılı Aralık ayı itibari ile ilçenin ve Ayaspaşa, Kemalpaşa, Pazarcık ve Yeni Mahalleleri olmak üzere 10 bin haneye doğalgaz verileceği ve 2018 yılında da 4 bin hane daha doğalgaz kullanımına başlayacağı belirtildi.

 

ALBAYRAK, BOSTANCIOĞLU VE KABAAĞAÇ AİLELERİNİN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU

 

Saray'da doğalgaz bağlantısı gerçekleştirilen Pazarcık Mahalle Muhtarı İbrahim Bostancıoğlu ile Mesut Kabağaç'ın evini ziyaret eden, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bostancıoğlu ve Kabaağaç ailelerinin doğalgaz sevinçlerine ortak oldu. Ziyarette Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ayaspaşa Mahalle Muhtarı Remzi Ergin ve Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Gündüz'ün de yer aldı.

 

BAŞKAN ÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, ziyaret sırasında  ilçede gerçekleşen altyapı atılımı esnasında sabır ve anlayış gösterdikleri için tüm Saray halkına teşekkür etti.

 

‘’SARAY HALKI DOĞALGAZ SAYESİNDE DAHA DA MUTLU YAŞAYACAK’’

 

Tekirdağ'ın Türkiye'deki büyükşehirler içinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise " Doğalgazın Saray'a gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi çalışanları olmak üzere herkesi kutluyorum. Saray halkı doğalgaz sayesinde daha da mutlu yaşayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak günü kurtaracak yatırımlar değil, geleceği düşünen yatırımlar yapıyoruz. Doğalgaz da bu önemli yatırımların başında geliyor. Doğalgaz sayesinde çocuklarımıza daha temiz bir Saray bırakacağız. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana tüm gücümüzle Tekirdağ için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10