As, Kapaklı üyelerle kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Kapaklı Öğrenci Servisleri Kooperatifi üyelerine yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Çerkezköy 24.12.2017 15:07:00 0
As, Kapaklı üyelerle kahvaltıda buluştu

“ADAYIM”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, önceki gün saat 10:00’da Aksu Kafe’de üyelerine özel kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen programda üyeleri ile bir araya gelen As, Ocak ayında yapılacak Oda Başkanlık Seçimleri için aday olduğunu açıkladı.Programda konuşma gerçekleştiren As “  Önümüzdeki Ocak ayında oda başkanlığı seçimleri var. Daha önceden de açıklamıştım fakat aday olduğumu buradan bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Bunları anlatırken yeni projelerle, yeni katılımcı arkadaşlarla hem kendimizi size tanıtalım istedik, hem de sizlerin sorunlarını ve sıkıntılarını notlarımız arasına alıp bundan sonraki dönemde yani seçildiğimiz taktirde neler yapabiliriz bunların çalışmalarını yapalım istedik. Bu toplantımız Kapaklı öğrenci servisi kooperatiflerinde çalışan arkadaşlarımıza yönelik bir toplantıydı. Burada o arkadaşları görmek beni son derece mutlu etti. Her şeyden önce bu arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diler, seçimlerin dostluk, barış ve kardeşlik çatısı altında geçmesini temenni ederim” açıklamasında bulundu.

 

“İŞLERİMİZDE AZALMA OLDU”

 

2017-2018 yılının çok sancılı başladığını kaydeden As “ Saatlerin değişmesiyle birlikte, yeni kamera kayıtları, GPS’ler falan derken hepsi maliyetlerimizi arttırdı. Kendi işlerimizde de bu saatlerin tek saate düşmesiyle birlikte bayağı bir azalma oldu diye düşünüyorum. Mevcut yönetim olarak bu dönemde Milli Eğitim Müdürü ile olsun, Kaymakamlık ile olsun, nereye müracaat etmemiz gerekiyorsa oraya başvurduk. Buradaki olumsuz etkileri tamamen ortaya kaldırmak için olmasa da biraz da olsa azaltmak adına çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız bazı arkadaşlarımıza yaradı, bazılarına yaramadı ama en azından iyi bir noktaya en az mağduriyetle bu dönemi kapatma çalışmalarında bulunduk. Biz istiyoruz ki odadaki üye arkadaşlarımız, biraz olsun para kazansınlar” diye konuştu.

 

“UKOME BİRİMİ İSTİYORUZ”

 

As “ Şoförlerimizin en büyük sorunu evrak için Tekirdağ UKOME’ye gidiyorlar. Şoför esnafımız Çerkezköy ve Kapaklı’da UKOME birimi olmadığı için bu sorunu yaşıyor. Evrak için veya bir yazışma için Tekirdağ’a gitmek zorunda kalıyoruz. Biz bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda, siyasilerden tutun da UKOME biriminde görev alan arkadaşlarla paylaştığımızda bir yol kat edemedik.  Biz istiyoruz ki Kapaklı ve Çerkezköy’ün ikisinden birinde etkin bir UKOME birimi olsun, biz evrak götürdüğümüzde karşımızda muhatap alabileceğimiz birini görelim. Bu yüzden mutlaka kurulmasını istiyoruz. Biz yazılı dilekçelerimizle bunu anlattık, bunların sözleri bize verildi. İnşallah en kısa süre içerisinde bunların çalışmaları da tamamlanacak” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10