'Kudüs'e özgürlük, insanlığa barış'

Süleymanpaşa'da, 'Kudüs'e özgürlük, insanlığa barış' adı altında yürüyüş düzenlendi. Yaklaşık iki bin kişinin yer aldığı yürüyüşte Köprübaşı mevkiinde t

Süleymanpaşa 25.12.2017 20:48:00 0

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Dev bayrakların açıldığı yürüyüşte sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, MHP İl Başkanı Koray Önsel ve MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

‘’KUDÜS ÖZGÜR OLANA KADAR HEP MEYDANLARDA OLACAĞIZ’’

 

Tuğlalı Park’ta toplanan kalabalık adına konuşan Tekirdağ İnsani Yardım Derneği (TİYAD) Başkanı Süleyman Çalışkan, Tekirdağ'dan güçlü bir ses vermek için meydanlara çıktıklarını ifade ederek, "Tekirdağ’dan güçlü bir ses vermek için gene meydanlardayız ve Kudüs özgür olana kadar hep meydanlarda olacağız. Dünyayı emperyalist emelleri uğruna kana bulamak isteyen zalimler oyunlarını kurup, hamlelerini yaparak köşelerine çekilip, yeni planlarını uygulama peşindeler. Tarihin başlangıcından beri biz ıslah edicileriz deyip yeryüzünü fesat edenler gene barış adına soykırıma, işgale, zulme kapı aralamaktadırlar. Şiddeti daha da derinleştirerek, kanlı iktidarlarını sürdürmek isteyen Siyonist ve haçlı zihniyet Kudüs üzerinden yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10