Sevgi'den HABER'e ziyaret

Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Yardımlaşma Derneği'nde Dernek Başkanı Okan Sevgi Çerkezköy Haber Gazetesinin Barbaros Caddesi No:89 'daki yeni yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 25.12.2017 20:55:00 0
Sevgi

GAZETECİ ŞABAN KARDEŞ İLE GÖRÜŞTÜ

 

Ziyarette Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Yardımlaşma Derneği'nde Dernek Başkanı Okan Sevgi, gazeteci Şaban Kardeş’e hayırlı olması temennisinde bulundu. “ Kentsel dönüşüm kapsamında mahallede bir değişiklik olacak mı “ sorusunu cevaplayan Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Yardımlaşma Derneği'nde Dernek Başkanı Okan Sevgi “ Kentsel dönüşüm ile alakalı Kaymakamımız Atilla Selami Abban, Belediye Başkanımız Vahap Akay ve milletvekillerimiz ile görüşüyoruz. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüştüğümüzde eski askeriyenin olduğu alanda bizler için 30 dönümlük yeri söylediler. Ama o söyledikleri proje olmadı. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, Kızılpınar ve Veliköy’den yer gösterdi ama halkımız bu projeye sıcak bakmadı. Bizi şehirden uzak bir yere göndermemelerinden yanayız. Biz vatanın birer ferdiyiz ve devletimiz de buradaki vatandaşını düşünmesi gerekiyor” dedi.

 

“SORUNUNUZ BİZİM SORUNUMUZDUR”

 

Mahallede yaşayan roman vatandaşların sorunlarını bildiklerini kaydeden gazeteci Şaban Kardeş “ Ben mahallede yaşayan herkesi seviyorum. O mahallede herkes ayrı güzel. O mahallede yaşayan bu ülkenin bir ferdi ve vatandaşıdır. O mahallemizin sorunu bizim sorunumuzdur. Mahallemiz Çerkezköy’ün kanayan yarasıdır. Bu yarayı hep birlikte tedavi edeceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10