Bayilerde milli piyango yoğunluğu

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından her yıl yılbaşında yapılan Yılbaşı Özel Çekilişi için nefesler tutuldu.

Çerkezköy 25.12.2017 21:03:00 0
Bayilerde milli piyango yoğunluğu

Türkiye genelinde 38 milyon çeyrek, bir milyon 500 bin yarım ve 500 bin tam olmak üzere, yaklaşık 40 milyon adet basılan Milli Piyango biletlerinde, çekilişe 6 gün kala Çerkezköy’deki satışlarda da yoğunluk yaşanıyor. Bu yıl yılbaşı biletleri ise çeyrek 15 TL, yarım 30 TL ve tam 60 TL’den satışa sunuluyor.

 

Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşları hayallerini gerçekleştirmek için Milli Piyangonun Yılbaşı özel çekilişine koyduğu büyük ikramiye 61 milyon TL’yi kazanmak Milli Piyango bayilerine akın etmeye başladı. Son iki gün içinde büyük yoğunluk yaşadıklarını belirten Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango bayileri satışların beklenenden çok iyi olduğunu belirttiler.

 

TALEPLERİN ARTMASI BİZLERİ SEVİNDİRDİ

 

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayilerinden Mehmet Akça ve İsmail Garip, “Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşların milli piyango bileti almak için yoğun bir talebi var. Vatandaşların talebini karşılamaya çalışıyoruz. Eğer talep iki gün daha böyle devam ederse elimizdeki biletlerin tamamı bitecek ve taleplere cevap veremeyeceğiz.”dediler.

 

SAHTE BİLETE KARŞI UYARDILAR

 

Akça ve Garip, vatandaşların özellikle çeyrek bilete olan taleplerin daha yoğun olduğunu da dile getirerek, “Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet ise 15 TL, Bilet alanların yüzde sekseni şu ana kadar hep çeyrek bilet alıyor. Bu nedenle çeyrek bilete olan talep tam ve yarım bilete göre çok daha fazla. Elimizde çeyrek bilet bittiğinde vatandaş çeyrek bilet bulamayınca yarım ve tam bilete yönelecek. Bu her zaman yani her yılbaşında böyle oluyor. Özellikle bu günlerde vatandaşlarımız sahte milli piyango biletlerine dikkat etsinler tanıdık bildik yani bu işi devamlı yapan bayiler dışındaki kişilerden kesinlikle bilet almasınlar” diyerek vatandaşları da sahte bilet satanlara karşı uyardılar.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10