Küçük'ün yardımcısı Çelik oldu

Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından lider Altınova Belediyespor'un sekiz puan gerisine düşerek ilk devreyi üçüncü sırada tamamlayan Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 ÇerkezkÃ

27.12.2017 12:45:00 0
Küçük

A TAKIM İLE BİR MAÇA ÇIKTI

Yaklaşık 4 yıl Kapaklı Sitespor kulübünde antrenörlük ve alt yapı sorumlusu olarak görev yapan Soner Çelik, istifasını vererek kulüple ilişiğini kesmişti. Soner Çelik geçen sezon başında 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yüksel Ersan’ın isteği doğrultusunda takımda Yardımcı Antrenörlük görevinde bulunmuştu. Ersan’ın ligin ilerleyen haftalarında istifası üzerine yönetim tarafından takımın başına getirilen Soner Çelik takımın başında bir maç sahaya çıktıktan sonra şok bir kararla istifa etmişti.

TEŞEKKÜR ETTİ
Sosyal medya hesabından transferini doğrulayan Soner Çelik “ Bugün itibariyle Bölgesel Amatör Lig takımı olan 1911 Çerkezköyspor ile Murat Küçük hocamın yardımcısı olarak anlaşmış bulunuyorum. Başta Murat Küçük hocama bana güvenip benimle çalışmak istemesi adına teşekkür ediyorum.

Kulüp Başkanımız Uğur Erem’e, yönetim kuruluna da bana güvendikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 1911 Çerkezköyspor’u başarıya taşımak için elimizden geleni vereceğim. Öte yandan eski kulübüm Fevzipaşaspor’a da başarılar diliyorum. 1911 Çerkezköyspor’a gitmem için bana izin veren başta Kulüp Başkanımız Kenan Topçu ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞARILAR DİLENDİ

1911 Çerkezköyspor Kulübü ise yaptığı açıklamada “ Teknik direktörümüz Murat Küçük'ün yardımcılığı konusunda Soner Çelik ile anlaşmaya varılmıştır, Soner Çelik'e camiamız adına yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

SONER ÇELİK KİMDİR?

1 Ocak 1975 Samsun doğumlu Soner Çelik 1994 yılında Amasyaspor’da futbola başladı. İki sezon bu takımda top koşturan Çelik daha sonra Merzifonspor’a transfer oldu. 1998 yılında Çerkezköyspor’da bir yıl top koşturan Çelik daha sonra Ünyespor’a gitti. 1999-2001 yılları arasında tekrar Çerkezköyspor’a geri dönen Çelik, sırasıyla Büyükçekmece Tepecikspor, Çorlu Gençlerbirliğispor ve Çerkezköyspor’da mücadele etti. İki yıl Kapaklıspor formasını terleten Çelik, Kapaklı Sitespor’da bir yıl top koşturduktan sonra Fevzipaşaspor’da jübile yaptı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10