Yaztepe'den ziyaret

C, Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek yeni tesislerin Çerkezköy'e  ve gazete çalışanlarına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Çerkezköy 27.12.2017 20:25:00 0
Yaztepe

ÇERKEZKÖY’ÜN GELİŞİMİNDE ÖNEMLİ BİR ROL ÜSTLENİYOR

 

Ziyarette C ile Çerkezköy’ün dünü, bugünü ve yarınına yönelik sohbet eden Yaztepe,  “Çerkezköy Haber, Çerkezköy’ün gelişmesinde önemli bir rol üstleniyor. Yapıcı uyarıları kadar eleştirel uyarıyla da ilçemizdeki doğru ve yanlışı her daim dile getiren, Çerkezköy’ün değişim ve gelişimine katkı sağlayan, habercilikte olduğu kadar sosyal ve toplumsal olaylarda da her zaman ilçemiz ve ülkemiz menfaatlerinden yana tavırlarıyla dikkat çeken Gazeteci Şaban Kardeş’i habercilik ve diğer konulardaki çalışmaları ile yenilikçi, önde koşmak için çok çalışan, işini severek yapan biri olarak tanıdık. Yeni yerinizde daha iyi ve güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim” dedi.

 

YENİ YILI DA KUTLADI

 

Kardeş ile birlikte tüm gazete çalışanlarının yeni yılını da kutlayan Yaztepe yeni yerin ve yeni yılın haber ailesine hayırlı olsun temennisinde bulundu.  

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10