DİP Grubu öğrencilerle buluştu

Süleymanpaşa Belediyesi, Alternatif Sahne kapsamında düzenlediği etkinliklerde DİP Grubunu Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde öğrencilerle buluşturdu.

Süleymanpaşa 28.12.2017 20:19:00 0
DİP Grubu öğrencilerle buluştu

3 SAATLİK PERFORMANSLARI İLE MÜZİĞE DOYURDU

 

Alternatif Rock türünde müzik yapan DİP Grubu; vokalde Sercan Erdinç, elektrogitarlarda Eyüp Demirci ve Ozan Yurdakul, bass gitarda Oğuz Dolma ve davulda Hakan Obut’un 3 saatlik performansları ile öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi.Birbirinden ünlü eserlerin yanı sıra İnsana Kalan ve En Baştan adlı bestelerini de müzikseverler için seslendiren ekip gecenin sonunda alkışlandı.

 

“MÜZİĞİN RUHUNA ÇOK İNANDIK ÇOK ÇALIŞTIK”

 

Konser sonrasında kuruluş aşamasını paylaşan Solist Sercan Erdinç grubun; “Müziğe 4 yıl önce Edirne’de kurduğumuz grubumuz ile başladık. İlk sahne deneyimlerimizi de Edirne’de yaşadık. Müziğin ruhuna çok inandık, çok çalıştık. Son 2 yıl içinde sesimizi biraz daha fazla duyurup Edirne Fest ve Trakya Fest gibi on binlerce müzikseverin katıldığı festivallerde sahne aldık. Şimdi de Trakya’nın dört bir yanında ve İstanbul’da müzikseverler ile sık sık buluşuyoruz.” dedi. Müzikteki gelecek planları ile sözlerine devam eden Erdinç; “Sahneyi seviyoruz. Amacımız Edirne’den başladığımız yolda müziğimizi tüm Türkiye’ye duyurmak. Hemen ünlü olalım çabucak zirveye koşalım değil amacımız. Kendi stüdyomuzu kurduk. Kendi şarkılarımızı yapıp, kendi bestelerimizi oluşturmaya başladık. Yaptığımız müziği sevecek insanlarla paylaşmak istiyoruz. İyi insanları iyi müzikle tanıştırıp müzikle yaşamak ve yaşatmak amacındayız.” ifadelerini kullandı.Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen konser ve Tekirdağ hakkında açıklamaları ile sözlerini noktalayan DİP Grubu solisti Sercan Erdinç; “İşte aslında bizim tüm amacımız bugünkü gibi bir ortamda, bugünkü gibi muhteşem bir müziksever kitlesiyle harika zaman geçirmek. Tekirdağ müziğe saygı duyulan bir şehir. En kısa zamanda Alternatif Sahne’de bu güzel geceyi tekrarlamak isteriz. Böyle güzel bir şehirde bize bu güzel geceyi yaşatan herkese çok teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10