Aliş dayıyı kaybettik

Çerkezköy'ün sevilen simalarından ve vatandaşlar tarafından " Aliş Dayı" olarak tanınan Ali Tanju dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çerkezköy 29.12.2017 21:32:00 0
Aliş dayıyı kaybettik

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Uzun yıllardır Çerkezköy Belediye meydanında tekerlekli sandalye ile mendil satıp ve vatandaşların kilosunu tartarak ile geçimini sağlayan 63 yaşındaki Ali Tanju’nun ölümü yakınlarını ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini yasa boğdu. Bir hafta önce ağır gribe bağlı yüksek ateş şikayetiyle Çerkezköy Optimed Hastanesine kaldırıldı. Dün sabah 06.30 sularında durumu ağırlaşan Tanju yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

DERNEK ÖNÜNDE HELALLİK ALINDI

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi binasında kalan ve dernek üyesi Hülya Metin’in dayısı olan 63 yaşındaki Ali Tanju için dün cenaze namazı öncesi dernek binası önünde helallik alındı. Ali Tanju için dün Cuma namazına müteakiben Hallaçlı camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, esnaflar, yakınları ve dernek üyeleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tanju’nun naaşı gözyaşları arasında Hallaçlı mezarlığına defnedildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10