İşte Çerkezköylülerin 2018'den beklentileri

Yeni yıla girmemize sayılı saatler kala Çerkezköy halkına yeni yıl ile ilgili beklentilerini sorduk. İş yerleri yeni yıla yönelik hazırlıklarını tamamlarken, vatandaşlar ise bizlerle beklentilerini paylaÅ?

Çerkezköy 29.12.2017 21:33:00 0
İşte Çerkezköylülerin 2018

Beklentilerini sorduğumuz Çerkezköylüler, yeni yıldan her şeyden önce ülkemiz için barış ve mutluluk temennisinde bulundu. Görüşleriniz sorduğumuz öğrenciler ise, başarılı bir eğitim yılı geçirmek istediklerini ifade etti.

 

TEMENNİLERDE BULUNDULAR

 

Çerkezköy vatandaşlar 2017 yılında yaşanan bir çok olumsuzlukların 2018 yılında geride kalması temennisinde bulunurken, komşu ülkelerde yaşanan şiddet ve çatışma ortamının da bitmesi temennisinde bulundular. Vatandaşlar ülkede yaşanan siyasi gerginliklerin ve ekonomik sıkıntılarında son bulmasını yeni yıla mutlu girmek istediklerini ve yeni  yılda ülke insanın  ekonomik sıkıntısının olmadığı kavgaların yaşanmadığı  siyasi   sorunların aşıldığı bir yıl olmasını söylediler. Vatandaşlar ayrıca yeni yılda en ülkede çatışma ve şiddet ortamının olmadığı insanların birbiriyle daha da kenetlendiği barış içinde yaşadıkları yıl olması temennisinde bulundular.

 

ÇERKEZKÖYLÜLERİN YENİ YILDA BEKLENTİLERİ

 

Seyyar Simitçi Hasan Osmanoğlu: “ 2017 yılı beklentilerimize cevap vermedi.Her ülke insanı gibi benimde beklentim öncelikle  şiddetin olmadığı,siyasi ve ekonomik sıkıntıların yaşanmadığı  tüm ülke insanımızın bir birbirini kucakladığı huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyorum”dedi.

 

972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal: “Öncelikle huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yıl temenni ederken, Çiftçilerimizin de ekonomik durumlarının daha iyi olduğu 2017 yılındaki gibi  beklentilerimize cevap verecek bol ürünlü ve bereketli sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum” dedi.

 

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Çetin “ 2018 yılının 2017 yılından daha iyi geçeceğini tahmin ediyorum. Yeni yılda herkesim insanımızın beklentilerine cevap vereceği yıl olması temennisiyle ülke insanımızın sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum” diye konuştu.

 

 

Sabri Göçmen(emekli) “ 2017 yılında yaşadığımız sıkıntıların 2018 yılının yaşanmadığı bir yıl olmasını istiyorum. Devlet büyüklerimizden istediğim yeni yılda biz emekliler olmak üzere her kesim çalışanların ekonomik durumlarının insanca yaşayacak bir maaş almalarını sağlamalarını talep ediyorum. Ayrıca ülkemizde kavgaların ve siyasi gerginliklerin yaşanmadığı her kesim insanımızın huzurlu ve sağlıklı mutlu olduğu yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Meydan Taksi Durağı şoförleri, Yusuf Ordukaya, Ersin Yavaş, Naci Gençtürk ve Ergül Şentürk: “2017 yılında yaşadığımız sıkıntıların 2018 yılında yaşanmaması en büyük temennimiz piyasalar canlansın. İnsanların ekonomik sorun yaşamadığı her kesimin huzur ortamında sağlıklı ve mutlu oldukları yıl diliyoruz” dediler.

 

Kasırga Çay Ocağı  Sahibi Kamil Kasırga. “ Her yılda insanların beklentileri hemen hemen aynı. Ancak her yeni yılda insanlarımızın bir çok beklenti içinde olduklarını görüyoruz.Ancak beklentileri doğrultusunda bir yıl geçiren bir elin parmağını geçmez.Her şeyden önce insanların ekonomik sıkıntı çekmedikleri siyasi kavgaların yaşanmadığı sağlıklı huzurlu ve her kesim insanımızın mutlu olduğu bir yıl diliyoruz.

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak. “2018’in emekçi kardeşlerimizin  ve tüm çalışan kesimin alın terinin aldığı, ekonomik sıkıntı yaşamadığı  her kesim insanımızın huzur içinde sağlıklı ve mutlu yaşadığı ve beklentilerine cevap verecek yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Moda Erkek Kuaförü Hasan Kor “Tüm vatandaşlarımız gibi benimde yeni 2018 yılında ülkemizde siyasi kavgaların olmadığı, ekonomik sıkıntının yaşanmadığı insanlarımızın huzurlu sağlıklı ve mutlu yaşayacağı yıl olmasını temenni ediyor, halkımızın beklentilerine cevap verecek iyi yıllar diliyorum” dedi.

 

Hacıoğlu Baklavaları Satış Müdürü Mustafa Aksu: “ 2018 yılını 2017 yılından  daha iyi bir yıl olması temenisiyle,her kesimin beklentilerine cevap verecek ekonomik sokıntı çekmeyen mutlu insanların huzur içinde ve mutlu yaşayacakları yeni yıl dilerim” dedi.

 

Kanburoğlu Otomotiv Sahibi Ahmet Kanburoğlu: “ Aslında her yeni yılda bir takım beklentilerimiz oluyor. Ancak beklentilerimiz doğrultusunda bekte fazla iyi geçmiyor. Bir esnaf olarak piyasalar birkaç yıl öncesine göre çok daha durgun.Piyasaların canlanması için vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarının çözümlenmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntıları giderildiğinde piyasalarda hareketleneceği gibi vatandaşlarımızda ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir.2017 yılı dalgalı bir yıl oldu. Nedeni ise komşularımızda yaşanan savaşların olması ülkemizi etkiledi. Temennimiz 2018 yılın her kesimin beklentilerine cevap verecek ve insanlarımızı ekonomik yönden rahatlatacak huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını canı gönülden temenni ediyorum”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN - Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10