İndirim anlaşması yaptılar

sendika üyelerinin sağlıktan giyime,eğitimden gıdaya kadar her alanda indirimli, yararlanması için mağazalarla anlaşma yaptığını belirten Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası ?

Çerkezköy 31.12.2017 14:12:00 0
İndirim anlaşması yaptılar

ÜYELERİMİZİN HER ALANDA İMDİRİMLİ YARARLANMALARINI SAĞLIYORUZ

 

Türk İş Tekirdağ il Temsilcisi Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak konu ile ilgili, “Türk Metal Sendikası olarak sendika üyelerimizin  ekonomik bütçelerine katkı sağlamak için sağlık,eğitim,gıda,giyim,temizlik ürünleri,oto yıkama,halı yıkama,kuaför,çiçek,gelinlik, gibi birçok iş kollarıyla indirim anlaşması yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.Bugün de şubemizde marka giyim olan Sarar’ın Çorlu Şubesi Mağaza Müdürü  Ercan Şencan ile şubemizde üyelerimizin ayrıcalıklı yararlanmaları için Sarar’ın her ürününden yüzde 30 indirimli olarak yararlanacaklardır. Üyelerimize  ve Türk Metal  Sendikamız camiamıza hayırlı olsun”dedi.

 

TEMENNİMİZ 2018 YILINDAN SONRAKİ YILLARDA DA BU ALNALŞAMIZI SÜRDÜRMEK İSTERİZ

 

Sarar Çorlu Mağaza Müdürü Ercan Şencan da, “Bugün Türk-İş Tekirdağ Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanımız Murat Koçak ile sendika üyelerinin Sarar’ın tüm ürünlerinden yüzde 30  indirimden yararlanmaları için hayırlı bir protokol imzalamış bulunuyoruz. Bu imza altına aldığımız indirim anlaşması 2018 yılı sonuna kadar geçerli olacak. Ancak bizim temennimiz 2018 yılından sonraki yıllarda da Türk Metal Sendikası ile bu anlaşmamızı devam ettirmektir. Bu indirim anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10