Serfiçe'den destek verenlere teşekkür

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, kimsesiz çocuklar için 21- 31 aralık tarihleri arasında kent konseyinde düzenledikleri kermese destek verenlere teşekkür etti.

Çerkezköy 31.12.2017 14:23:00 0
Serfiçe

KİMSESİZ ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, kimsesiz çocuklara sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “Çerkezköy Kent Konseyi kadın Meclisimiz her yıl kimsesiz çocuklar için düzenlediği kermes ile onlara katkı sağlamaya özen gösteriyor. Bu yıl da Kadın Meclisimizin  kimsesiz çocuklar yararına düzenlediği yeni yıl kermesimizde kadın meclisi üyelerimizin kendileri el emeği ve göz nuru dökerek hazırladıkları çeşitli eşyalar ve oyuncakların satışı yapıldı. Kimsesiz çocuklarımıza kimsesiz olmadıklarını göstermek ve topluma yararlı birer birey olmalarını sağlamak için bizler onlara destek olmaya özen gösteriyoruz. Her duyarlı insanımızın ve toplu olarak kimsesiz çocuklara sahip çıkmalıyız” dedi.

 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Funda Serfiçe  Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Kimsesiz çocuklar için düzenlediği kermese destek veren herkese teşekkür ettiğini de belirterek, “ Özellikle her zaman yanımızda olan ve bizlere  her türlü desteği veren, Belediye Başkanımız Vahap Akay ve eşi Gülhis Akay, Çerkezköy Belediye meclis üyemiz ve ayı zamanda 1911 Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem  ve eşi Hamiyet Erem, kardeşim Figen Baymak, kent konseyimizin önceki başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aybars ve Gabralı Otel Sahibi Ergun Gabralı ve eşi Seyhan Gabralı’ya da  yeni yıl kermesimize verdikleri destek nedeniyle ayrıca teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10