Tekirdağspor'da yeni başkan Aydın oldu

Tekirdağspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Olağan üstü kongrede Öz Trabzonlular eski kulüp başkanı Kenan AydÄ

4.01.2018 21:30:00 0
Tekirdağspor

Tek liste oylama  sunularak Yönetim Kurulu’na Kenan Aydın başkanlığında ki listede  kazandı.

 

TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

 

Tekirdağspor’un olağan üstü kongresi Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Enez Kaplan’ın yaptığı kongreye Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan, TÜFAD Tekirdağ Şube Başkanı Abdullah Eroğlu ve Kulübün üyeleri katılım gösterdi. Gündem maddeleri gereğince ilerleyen genel kurul toplantısında 8-9 ve 10.  madde gereğince Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi, Denetleme Kurulu Üyeleri seçimi ve A.S.K.F. Temsilcilerinin seçimlerinde 1 adet Aday listesi sunulmuş olup, Liste Oylamaya sunularak kabul edildi. Tek liste halinde seçime giren İstanbullu Müteahhit Kenan Aydın, oy birliği ile Tekirdağspor’un yeni başkanı seçildi.

 

“TAKIMIN EKSİKLERİNİ BİLİYORUZ”

 

Kongrede konuşma gerçekleştiren Tekirdağspor’un Başkanı Aydın “ Tekirdağspor’a geldik. Biz futbolun içinden gelen bir aileyiz. Futbolu seviyoruz ve hepimiz profesyonel futbol oynadık. Tekirdağspor’u bulunduğu yerden hızlı bir şekilde çıkabileceği yere kadar getireceğiz. Bu yıl alabildiğimiz kadar çok puan alıp seneye şampiyon bir takım yaratmak istiyoruz. Bunun yanında Tekirdağspor’un bundan sonra kimsenin parasına puluna ihtiyacı olmayacak. Büyük takımlar nasıl yaşıyorsa Tekirdağspor’da öyle yaşayacak. Tekirdağspor’u en yakın zamanda kaldığı, yer, antrenörü, gittiği kamp ile takım otobüsü yerine gelecek. Bunlar Tekirdağspor’a yakışmıyor. En iyilerini alacağız ve Tekirdağspor’un emrine vereceğiz. Daha önce takımı bir kez izledim. Takımın eksikliklerini çok iyi şekilde biliyoruz. Teknik heyet doğrultusunda çalışmalar yapıp üst liglerden 5-6 oyuncu alıp, genç oyuncularımızla onları harmanlayıp iyi bir takım yapacağız. Mali konuları hızlı bir şekilde açıp transfere açacağız. Tesisleşme yoluna gideceğiz. Tekirdağspor’un Başkanı, Tekirdağ’ın Valisi ile Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve halkı ile birlik beraberlik ve şeffaflık içinde yapacağız. Hangi üyemiz mali tabloları görmek isterse herkes şeffaf olacak ve görebilecek.  Tekirdağspor’u büyük liglerde olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Kongrede Kenan Aydın başkanlığındaki yeni yönetimde  Kenan Aydın, Alpay Çetin, Akın Aydın, Zeki Sezer, Salih Çakır, İsmet Gökdereli, Ekrem Ökten, Engin Yavuz, Furkan Bircan , Özkan Sobacıoğlu, Sinan Aydın, Okan Bal, Harun Balcı, Küçük Sami Kır ,Ali Kaçan yer aldı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10