Süper Amatör'de ikinci devre başlıyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ikinci devre hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla açılacak. Ligin ilk devresini sekiz puanlık averajla lider tamamlayan Kapaklıspor haftayı bay geçerken, temsilcimiz Çerkezköy

4.01.2018 21:31:00 0
Süper Amatör

KAPAKLISPOR BAY GEÇECEK

 

Ligin ikinci devresi Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. Ligin ilk devresini oynadığı 12 karşılaşmanın 10’unu kazanıp 2’sinde beraberlik alarak 32 puanla ilk devreyi lider tamamlayan Kapaklıspor ikinci devrenin ilk haftasını bay geçecek. 

 

EREĞLİ DEPLASMANDA

 

İlk devreyi yedi galibiyet üç beraberlik ve iki yenilgi ile 24 puanla ikinci sırada tamamlayan Marmaraereğlisi Belediyespor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında deplasmanda Sağlamtaşspor’a konuk olacak. Sağlamtaşspor’da beş galibiyet iki beraberlik ve beş yenilgi ile ligde 17 puanla sekizinci sırada bulunuyor. Pazar günü Malkara 14 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de oynanacak.

 

ŞARKÖY EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Son haftalarda yakaladığı çıkış ile beraber 24 puanla ilk devreyi üçüncü sırada tamamlayan 1461 Karadenizspor ise deplasmanda Şarköyspor’a konuk olacak. 1461 Karadenizspor oynadığı 12 maçta 7 galibiyet, üç beraberlik ve iki yenilgi elde edip 24 puanda yer alırken, Şarköyspor’un ise ligde iki galibiyet bir beraberlik ve dokuz yenilgisi bulunuyor. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 13.00’de başlayacak.

 

DOĞANSPOR BEŞİNCİ SIRADA BULUNUYOR

 

Aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışından uzaklaşan Çerkezköy Doğanspor ise ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında deplasmanda ligin puansız ekibi Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Temsilcimiz ligde oynadığı 12 karşılaşmada 7 galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgi ile 22 puanla beşinci sırada yer alıyor.

 

KAPAKLI SİTESPOR EVİNDE

 

Ligde Çerkezköy Doğanspor ile aynı puanda yer alan ve averajla ligin ilk devresini dördüncü sırada tamamlayan Çorlu Kültürspor ise ligin ikinci devresine Kapaklı Sitespor deplasmanında çıkacak. Ligin ilk devresine kötü bir başlangıç yapan Kapaklı Sitespor sonraki haftalar üst üste galibiyetler alarak ligin ilk devresini 15 puanla dokuzuncu sırada tamamlamıştı. Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Kapaklı Sahası’nda oynanacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Ligin ikinci devresi öncesi yaptığı transferlerle alt sıralardan kurtulma amacında olan Ergenegücü Ulaşspor ise evinde Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Ergenegücü Ulaşspor ligin ilk devresinde oynadığı 12 karşılaşmada iki galibiyet bir beraberlik ve dokuz yenilgi alarak 7 puanla 11’inci sırada yer alırken, Malkara 14 Kasımspor ise altı galibiyet iki beraberlik ve dört yenilgi alarak 20 puanla yedinci sırada yer aldı. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligin ilk devresini iyi başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetlerle taraftarını üzen Saray Belediyespor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Saray Belediyespor’un ligde 13 puanı bulunurken, Muratlı Belediyespor’un ise 21 puanı bulunuyor. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10