Elektrik baksı  tehlike saçıyor

Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi  Öztrak Caddesi ile Atatürk Caddesi arasında,  İnan Sokak'taki  yaya kaldırımında bulunan Elektrik baksı tehlike saçıyor.

Çerkezköy 4.01.2018 21:44:00 0
Elektrik baksı  tehlike saçıyor

Elektrik baskının konulduğu yerde beton patlamış ve açık bir vaziyette dururken yağmurlu ve karlı havalarda elektrik kaçacağı oluşması sebebiyle kaldırımdan geçen vatandaşlar tehlike altında kalıyor. 

 

Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi  Öztrak Caddesi ile Atatürk Caddesi arasında İnan Sokak’ta yaya kaldırımında bulunan elektrik baksı kırık olması sebebiyle tehlike saçmaya devam ediyor.  Yoldan geçen vatandaşlar ve mahalle sakinleri baksının bir süredir kapaklarının kırık durumda olduğundan ve yetkili kurumun ilgilenmediğinden yakındı.

 

HER AN ÖLÜMCÜL BİR OLAY MAYDANA GELEBİLİR

 

Mahalle sakinleri özellikle yağmurlu havalarda elektrik kaçağı olabileceği için bu yaya kaldırımını kullanmaktan kaçındıklarını ve geçmediklerini belirtti. Vatandaşlar en büyük korkularının ise çocukların buradan geçerken baksa dokunmalarından ve ellerini baksa sokarak elektrik akımına kapılma olasılığının olması olduğunu ifade etti. Aynı zamanda baksta  tehlikelidir dokunmayın gibi bir uyarı levhasının da bulunmadığını dile getirerek yetkililerin bir an önce elektrik baksının yenilemelerini ya da gerekli tamir ve onarımı herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan yapmalarını istediklerini dile getirdi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10