Dikkat kurt çıkabilir!

Geçtiğimiz aylarda Büyükçavuşlu, Hallaçlı ve Kuşbahçe mevkiinde Faruk Tınaz'a ait at çiftliğine inen aç kurtlar milyonluk yarış taylarını telef ederek kayıplara karışmışlardı.

Çerkezköy 4.01.2018 21:46:00 0
Dikkat kurt çıkabilir!

Önceki akşam Çerkezköy Ambardere mevkiinde görülen kurt sürüsü bir villanın güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

 

VATANDAŞLARI KORKU SARDI

 

Çerkezköy Ambardere mevkiinde yaşayan vatandaşları kurt korkusu sardı. Havaların soğumasıyla birlikte doğada yiyecek bulmakta zorlanan bir kurt sürüsünün, önceki gece ilçe merkezine 5 kilometre yakınlıkta olan bölgeye inmesi, vatandaşlarda tedirginliğe yol açtı.Çerkezköy Ambardere mevkiinde bulunan bir villanın güvenlik kameraları ise araziye inen kurtları saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, kurtların kent merkezi girişinde araziye yakın bölgede bulunan yere yiyecek bulma umuduyla geldikleri görünüyor.8tane görüntülenen sürünün koşarak uzaklaştıkları ve zaman zaman da durarak etrafı gözetledikleri görülüyor.

 

MİLYONLUK ATLAR TELEF OLMUŞTU

 

Geçtiğimiz aylarda Silivri’ye bağlı Büyükçavuşlu ve Hallaçlı köyü mevkiinde Faruk Tınaz’a ait at çiftliğine aç kurtlar dadanmış, ormanlık alanda yiyecek bulamayıp köye indiği tahmin edilen kurtlar çiftlikte bulunan milyonluk değerde yarış atlarını parçalamışlardı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10