İrmet basını kahvaltıda ağırladı

Özel Çerkezköy İrmet Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamıyla düzenlediği kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Çerkezköy 5.01.2018 21:26:00 0
İrmet basını kahvaltıda ağırladı

GAZETECİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Çorlu’da gazetecilik mesleğini icra eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak amacıyla Kafega’da kahvaltı düzenledi. Özel Çerkezköy İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Müdür Yardımcısı Leyla Alkan ve Kurumsal Pazarlama Koordinatörü Emre Alkan ve  Kurumsal İletişim Tanıtım Pazarlama Uzmanı Burçin Biçer ile Kübra Işık basın mensuplarını kapıda karşıladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Ahmet Türker “ Öncelikle sizin, sizin nezdinizde dürüst, ilkeli, gerçek haber yapan, bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.  Gazetecilik zor meslek, yılın 365 günü 24 saati sürekli tetikte olmanız gereken sürekli koşturmanız gereken bir iş. Hepinize bu mesleği yaparken başarılar diliyor, Allah kolaylık versin diyorum” diye konuştu

 

“ÖNCÜ HASTANELERDEN BİRİSİYİZ”

 

230 yatak kapasiteli, faal olarak 149 yatak ile hizmet veren 14 bin 500 metrekare kapalı alana sahip Trakya’nın en büyük hastanelerinden birisi olduklarını kaydeden Türker “ Ben Çerkezköy’ün en eski doktorlarından birisiyim. 1995 yılında Çerkezköy’e geldim. Aynı zamanda Çerkezköy’ün ilk özel hastanesinin sahiplerinden birisiyim. 15 yıldır Çerkezköy’de özel hastanecilik yapıyorum. 4 yıldır yeni binamızda faaliyet gösteriyoruz. 230 yatak kapasiteli bir hastanede şuan aktif olarak 149 yatakla hizmet veriyoruz.  Tüm cihazlarımız dijital teknolojiye sahip olduğu için radyasyon düzeyi çok daha düşük. 128 kesit tomografi cihazımız özellikle meme kanserinin de erken teşhisi için çok önemli. Bünyemizde 2 Profesör, 5 Doçent, 1 Yardımcı Doçent hizmet vermektedir. Trakya'da yalnızca 3 Yenidoğan Uzmanı bulunmaktadır. Bunların ikisi üniversite hastanesinde, biri de bizim hastanemizde hizmet veriyor. Trakya'da 24 Yenidoğan yatağımız ile  hizmet vermekteyiz. Meme altından küçük kesi ile atan kalpte bypass operasyonumuz Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanımız Prof. Dr. İlhan Mavioğlu tarafından yapılmaktadır. Genel Cerrahımız Op. Dr. Onur Kesler tarafından obezite ve diyabet operasyonları gerçekleştirilmektedir.

 

“SAĞLIĞIN SEVİYESİNİ DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARACAĞIZ”

 

Türker “ Yurtiçinden ve yurtdışından pek çok hasta bu operasyonlar için bizi tercih etmektedir. Gastroenteroroloji Uzmanımız Doç. Dr. Fatih Ermiş hastanemizde hizmet vermekte; bu da bizi, bünyesinde Gastroenteroloji Uzmanı bulunduran nadir özel hastanelerden biri yapmaktadır. Ortopedi Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet Eroğlu ve Op.Dr. Murat Kaya tarafından el cerrahisi, replantasyon, kalça çıkığı operasyonları ve omurga ameliyatları yapılmaktadır. Trakya'nın sağlık turizminde hizmet veren öncü hastanelerinden biriyiz. Kanada, İngiltere, ABD ve Bulgaristan gibi ülkeler ile Afrika'nın bazı ülkelerinden ayda ortalama 7-8 hasta hastanemize çeşitli operasyonlar için gelmektedir. Günün 24 saati hizmet veren diş ünitemiz var. 3 diş hekimimiz, çene cerrahımız ve ortodonti uzmanız var.  İnşallah hep birlikte siz Çerkezköy’de siz medyanın seviyesini bizde sağlığın seviyesini daha yükseklere çıkaracağız. Bu kahvaltımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor tekrar 10 Ocak Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

 

“50 YATAKLI EK BİNA YAPACAĞIZ”

 

Mevcut hastanenin yanında bulunan otoparka 50 yataklı ek bina yapacaklarını kaydeden Türker, konuyla ilgili Sağlık Bakanlığı ve Çerkezköy Belediyesi ile girişimlerinin sürdüğünü kaydetti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10