Geleneksel 2.kahvaltıda buluştular

ultrAslan Çerkezköy, ultrAslan Tayfa ve ultrAslan lise Çerkezköy'ün birlikte düzenlediği geleneksel 2.kahvaltı organizasyonunda Galatasaray'lı taraftarlar bir araya geldi.

7.01.2018 21:34:00 0
Geleneksel 2.kahvaltıda buluştular

HEP BİRLİKTE MARŞLAR SÖYLEDİLER

 

Galatasaray taraftar topluluğu ultrAslan Çerkezköy kahvaltıda buluştu. Doğu Sofrasında gerçekleşen etkinliğe Çerkezköy’lü ultAslanlar eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Hem tanışma toplantısı hem de kahvaltı organizasyonu gerçekleştiren ultrAslan üyeleri eğlenceli bir sabah geçirdiler. Nezih mekanda, keyifli bir şekilde gerçekleştirilen kahvaltı sırasında, ultrAslan’ın en sevdiği Galatasaray Marşları çalınarak, hep birlikte söylendi.

 

“KÜLTÜRÜ YAŞATACAĞIZ”

 

Çerkezköy ultrAslan temsilcisi Caner Can’ın bir konuşma yaptığı kahvaltı sonunda, bu tür etkinliklerde bir araya gelerek Ultraslan kültürünü yaşatacaklarını kaydetti. Can “ Geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltımızın ikincisini düzenliyoruz. Bu kahvaltımızda üyelerimizin aileleri ve çocuklarıyla birlikte katılım göstermesi bizleri ayrı bir mutlu etti. Çerkezköy’de ki Galatasaraylı arkadaşlarımızla hep bir araya geliyoruz. Bu defa maç organizasyonu için değil sabah kahvaltısında bir araya gelerek güzel bir gün geçirdik. Galatasaray için elimizden gelen desteği vermeye ve karşılıksız sevmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10