Doğanspor ikinci devreye 3 puanla başladı  

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk devreyi istediği yerde bitiremeyen temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor'a konuk oldu.

8.01.2018 20:34:00 0
Doğanspor ikinci devreye 3 puanla başladı  

Ligin puansız ekibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan da 4-2 galip ayrılmasını bildi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olan Çerkezköy Doğanspor ilerleyen bölümlere doğru İlker Kerse’nin ayağından bulduğu golle öne geçti. Zayıf rakibi karşısında ardı ardına ataklarını sürdüren Çerkezköy Doğanspor Feyyaz Erik’in şık golüyle bir anda farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında  rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ilk devre tamamlanmadan İlker ile bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Doğanspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

GOL DÜELLOSUNDAN DOĞANSPOR GALİP ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini üç farklı önde tamamlayan temsilcimiz ikinci devre oyunu rölantiye aldı. Ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ilerleyen bölümlere doğru bulduğu golle farkı ikiye indirdi. Rakibinin moral bulmasına izin vermeyen Çerkezköy Doğanspor ikinci devrenin ortalarına doğru genç oyuncusu Ömer Bozğat’ın golüyle farkı tekrar üçe çıkardı. Kalan dakikalarda ise ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor bulduğu golle skoru 4-2’ye getirdi. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköy Doğanspor bu galibiyet ile puanını 25’e yükseltirken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise 13’üncü karşılaşmasında da puanla tanışamamış oldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10