Gülerçin koleji Cambridge sınavınlarına ev sahipliği edecek

Cambridge Üniversitesi'nin 7-12 yaş grubuna sunduğu Young Learners (Starters, Movers, Flyers) Sınavları öğrencileri öğrenmeye teşvik edecek öğrencilerimizi öğrenmeye teşvik edecek eğlenceli, ilgi ve i

Çerkezköy 8.01.2018 20:46:00 0
Gülerçin koleji Cambridge sınavınlarına ev sahipliği edecek

‘’ÇERKEZKÖY’DE BİR İLK OLACAK’’

 

Bu uygulamanın Çerkezköy ‘de bir ilk olacağını ifade eden Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü; Yabancı dil öğreniminin çocuklarımızın dünyaya açılması için en önemli gereklilik olduğu bilinciyle Gülerçin Koleji Cambridge English Sınavları Yetkili Merkezi British Side ile işbirliği yaparak öğrencilerimize bu sınavlara katılma ve dil seviyelerini uluslararası bir platformda değerlendirme olanağı sunmaktadır. . 5 Mayıs Cumartesi günü Gülerçin Koleji’nde yapılacak olan sınava katılmayı talep eden öğrencilerimiz için sınav başvuru ödemesi 16.01.2018 tarihinde son bulacaktır. Detaylı bilgi için okulumuz Yabancı Diller Bölüm başkanı Çiğdem ERDAĞ ile iletişime geçebilirsiniz’’ dedi.

 

CAMBRİDGE ENGLİSH SINAVLARI NEDİR?

 

Young Learners Sınavları ile oluşturduğu temeli akademik bir düzeye taşıyan KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test) ve FCE (First Certificate in English) Sınavları, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerimize dil öğrenme süreçlerinde adım adım gelişimlerini takip etme fırsatı sunar. KET, PET ve FCE Sınavları’nın Sertifikaları Türkiye’de ve dünyada pek çok üniversitede geçerli olduğu gibi uluslararası şirketler ve devlet kuruluşlarında da kabul edilmektedir. Cambridge Üniversitesi’nin tüm sınavları Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (Common European Framework of Reference) kriterleri ile denkleştirilmiş sınavlardır.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10