Kapaklı'da denetimler devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, tüketicinin sağlığı açısından ve ekonomik bakımdan korunması amacıyla her geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gıda denetiml

Kapaklı 8.01.2018 20:56:00 0
Kapaklı

UYGUNSUZ OLAN İŞ YERLERİNE CEZA UYGULANIYOR

 

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede faaliyet gösteren gıda üzerinde faaliyet gösteren yerlerine yönelik denetim ve kontrollerine devam ediyor. Denetimlerde ekipler özellikle ambalajlı ürünlerin imalat ve son kullanma tarihlerini tek tek kontrol ederken  raflarda satışa sunulan son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere de imha etmek üzere el koyuyor. Ayrıca zabıta ekipleri son kullanma tarihi geçmiş ürün bulunduran işletme sahipleri hakkında da yasal işlem uyguluyor.

 

‘’VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERE DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Vatandaşların sağlığı için zabıta ekiplerinin denetimlerini sürdürdüğünü ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Kapaklı Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz tarafından iş yeri denetimlerimiz kentimiz genelinde devam ediyor. Bu çerçevede yine zabıta ekiplerimiz tarafından Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlere devam edeceğiz. Bu konuda esnafımızın gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz. Halkımızın sağlığını tehdit eden işyerlerine kesinlikle taviz vermeyeceğiz” dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10