Günümüzü unutmadılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, hastaneler ve siyasi partiler Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek ve çiçek gönderer

Çerkezköy 10.01.2018 20:30:00 0
Günümüzü unutmadılar

“ÇALIŞMALARINIZI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”

 

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan, Kurumsal Pazarlama sorumluları Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek gazetecileri kutladı. Basının ülke için en önemli unsur olduğunu kaydeden Çalışkan, “ Basın ülke için en önemli ve de vazgeçilmezlerimizdendir. Basın yoksa ülke de yok. Basın mensuplarımız çok zor şartlar altında özverili bir şekilde çalıyorlar. Çalışma koşullarının da bu doğrultuda iyileştirilmesi gerekiyor. Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz ve başarılı bir habercilik sergilediğinizi de görüyor ve sizleri başarılı çalışmalarınızdan dolayı da kutluyor ve çalışmalarınızda başarılarınızı daim olmasını temenni ediyoruz” dedi. Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan, Kurumsal Pazarlama sorumluları Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş  günün anısına çikolata takdim ettiler.

 

GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

 

Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Dilek Burçin Biçer ve Kübra Işık’ta gazetemizi ziyaret etti. Gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını kaydeden Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama sorumluları Dilek Burçin Biçer ve Kübra Işık “ Basın mensupları olarak saat kavramı gözetmeksizin mesleğiniz gereği yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak adına yaptığınız görev çok önemli.Bizler çalışmalarınızı her zaman takdirle karşılıyoruz ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kurumumuz adına kutluyor. Çalışma hayatlarınızda da sağlıklı başarılı görevler temenni ediyoruz”  dediler. 

 

GAZETECİLİK ZOR VE KUTSAL BİR MESLEK

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ  Çerkezköy Haber Gazetesi tesislerini ziyaret ederek  çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Bozdağ; “Gazetecilik zor ve kutsal bir meslek, Her koşulda vatandaşları günlük olaylardan haberdar etmek kolay bir iş değil.  Allah kolaylık versin. Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

 

‘’SEÇİM TARİHİNİ BEKLİYORUZ’’

 

Bozdağ yapılacak olan oda seçimi konusunda da, “Bakanlıktan Seçim tarihini bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde seçim tarihimiz belli olur. Benimle birlikte seçime girecek diğer aday arkadaşlarımı da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

“OLMAZSA OLMAZSINIZ”

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemallettin Turlin İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte dün saat 14.00’te gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz çalışanlarının 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladılar.Turlin “ Demokrasimizin temel taşlarından olan ve ayni zamanda olmazsa olmaz unsurlarından olan basının cefakar ,fedakar çalışanlarının ne zor şartlar altında görevlerini yerine getirdiğini görüyor ve biliyoruz. Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinde vatan ve milleti için ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışıyla çalışan sizlerin ve sizlerin nezdinde tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü   şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına içtenlikle kutluyorum.”dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK

 

Yönetim kurulu belirleme çalışmalarının ardından çalışmalara başladıklarını da belirten Turlin, “ Geçtiğimiz hafta içinde ilçe yönetim kurulumuzu ilçe kurucular kurulumuz içinden oluşturduk.İlçe yönetim kurulumuzu belirlediğimizin ertesi gün çalışmalarımıza start verdik.İyi parti Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak partimizi ilçemizde en iyi yere getirmek için canla başla çalışacağız.çalışmalarımızda kapısını çalmadığımız ev elini sıkmadığımız vatandaş kalmayacak.İYİ parti herkesimin ve herkesin partisidir.kısa süre içinde yaptığımız çalışmalarımızda partimize karşı çok olumlu dönüşümlerin olması bizleri mutlu ediyor. “dedi.Başkan Cemalettin Turlin, üye kayıtlarına da başladıklarını ve üye kayıtlarının devam ettiğini de belirtti.

 

“KAMU GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ”

 

 AK Parti Tanıtım Medya Birimi Başkanı Salih Azbay, yönetim kurulu üyeleri Dilber Arı ve Rengin Güler de Çerkezköy Haber Gazetesine ziyarette bulundu.  Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya ile görüşün Azbay ve yönetim kurulu üyeleri bütün gazetecilerin gününü kutladılar.

 

Başta Çerkezköy’deki basın mensupları olmak üzere tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Tanıtım Medya Başkanı Salih Azbay “ Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler” açıklamasında bulundu.

 

“GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLDUNUZ”

 

Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutlayan Türk Eğitim Sen Çerkezköy Temsilcisi Alper Tunga Şahin “ Gazeteci,bir ulusun,bir şehrin en uzağı gören gözü,sessiz yığınları duyan kulağı ve doğruları ifade  etmekten yorulmayan dilidir . Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘’Basın ulusun ortak sesi,bir güç,bir yol bir okul göstericidir.Eğitimin cesur ve güçlü sesi Türk Eğitim Sen olarak zorlu ve mücadeleci bu mesleği hakkıyla icra eden,gözümüz,kulağımız ve sesimiz olan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, demokrasimize kaktığı değerler için teşekkür ediyoruz” dedi.  Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Uğur Okulları, iş adamları Hüseyin Çaylı ve Kadir Akboğa’da gazetemize çiçek göndererek günümüzü kutlarken, pek çok kurum ve kuruluş temsilcisi de gazetemizi telefonla arayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10