Yeşil ve Serfiçe günümüzü kutladı

10 Ocak Çalışanlar Günü nedeniyle Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe ve AK Parti Çerkezköy Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazetecileri

Çerkezköy 11.01.2018 20:45:00 0
Yeşil ve Serfiçe günümüzü kutladı

“VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURDUR”

 

Dün Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret eden AK Parti Çerkezköy Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Haber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sevay Kardeş tarafından karşılandı. Çerkezköy Haber Gazetesinin yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Yeşil, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutladı. Yeşil “  Denetleyici güç olarak da bilinen gazetecilik, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek kamuoyunu doğru bilgilendiren değerli basın mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum” diye konuştu. Ziyaretten ötürü Çerkezköy Haber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sevay Kardeş’te  AK Parti Çerkezköy Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil’e teşekkür etti.

 

“MİLLETİMİZİN DUYAN KULAĞI VE GÖREN GÖZÜSÜNÜZ”

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe’de Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı. Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Şaban Kardeş ve Genel Yayın Koordinatörü Sevay Kardeş ile sohbet eden Serfiçe “ Toplumun hızlı ve doğru bir şekilde aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde her türlü zorluklara rağmen kamuoyuna haber akışını sağlayan gazeteciler, görevlerini gönüllük esası ve özveriyle ifa etmeye çalışan önemli bir meslek grubunun üyeleridir. Fedakârca görevini yapmakta olan gazeteciler, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, yazan eli, konuşan dilidir. Kamuoyunun haber akışına mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden değerli basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, özel yaşamlarında sağlık ve mutluluk, meslek hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu.

 

“GÖRÜNTÜLERİ GÖNDERMEDİLER”

 

Geçtiğimiz aylarda bir yerel gazetenin termik santralle ilgili yayınladığı görüntüler hakkında da konuşan Serfiçe, ilgili gazetenin kendisine görüntülerin orijinalini göndermediğini kaydetti. Konuyla ilgili BİMER’e şikayette bulunduğunu kaydeden Serfiçe “ Haberi yapan gazeteye ‘ benim röportajıma montaj yapmışlar mı, yapmamışlar mı? Yapmadıklarını iddia ediyorlarsa, aradaki geçişleri bana buradaki bilirkişi basın mensupları söyleyebilir mi? ‘ sorusunu yöneltmiştim. Bu konuyla ilgili hukuki süreç sürüyor. Kendileri bana görüntünün orijinalini göndermediler. Konuyu BİMER’e taşıyarak şikayette bulundum. Konuyla ilgili sadece tespit davası açabiliyorum” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10