Başkan Akay basın mensuplarını ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Çerkezköy 11.01.2018 20:53:00 0
Başkan Akay basın mensuplarını ağırladı

Başkan Akay 2018 yılının 2. yarısından sonra da bildiğiniz gibi bir düğünümüz bir derneğimiz başlayacak diyerek Çerkezköy’ün de Türkiye gibi seçim atmosferi içerisine gireceğini kaydetti. Akay bu söylemleriyle 2019 yerel seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

‘’ZOR ŞARTLARDA GÖREVİNİZİ İCRA EDİYORSUNUZ’’

 

Yalı Restaurat’ta akşam 19:30 da düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak; Çerkezköy’ de bütün gazeteci ve muhabir arkadaşlarımızla beraber gayet samimi bir ortamda  kendi hizmetlerimizi Çerkezköy’e ve kamuya olan hizmetlerimizi hep birlikte paylaşmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Çerkezköy’ün biraz daha şanslı olduğunu ben her defasında ifade ediyorum. Zor şartlarda Çerkezköy’de habercilik yapıyorsunuz. Türkiye’deki şartlarımızda da aynı zorluklar içeriyor. İnşallah bundan sonraki süreç hem Çerkezköy’de hem ülkemizde gazetecilerin çok daha rahat haber alabilmelerini, haber yapabilmelerini daha da özgür bir şekilde ifade edebilecekleri bir alan ve süreci hep birlikte yaşarız diye umut ediyorum. Bu anlamda çok fazla lafı uzatmayayım. Bugünün anlamına buraya gelen tüm gazeteci arkadaşlarımıza, tüm kuruluşlarımıza ben kendi adıma ve belediyemiz adına teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte inşallah 2018 yılında yine sizlerle beraber Çerkezköy için eleştirel olarak, Çerkezköy’e yapılanları destekleyen olarak da hep beraber Çerkezköy adına kamu adına inşallah iyi günlerde buluşacağız’’ diye konuştu.

 

‘’2018 YILININ 2. YARISINDAN SONRA DÜĞÜN BAŞLAYACAK’’

 

2018 yılının Çerkezköy Belediyesi adına da hizmetlerin biraz daha sonuç alındığı, sonuçların biraz daha ortaya çıktığı bir yıl olacağını da belirten Başkan Akay;  Aynı zamanda da 2018 yılının 2. yarısından sonra da biliyorsunuz ki bir düğününüz bir derneğimiz başlayacak. Çerkezköy’de Türkiye gibi seçim atmosferi içerisine girecek. İnşallah 2018 yılı bu anlamda da hayırlı uğurlu olur. Ben bir kere daha gazeteciler gününüzü kutluyorum. Ve 2018 yılında hep birlikte iyi günlerde buluşmak dileğiyle. Bu akşam katılımınız için sizler tek tek teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10